Apának az unokatestvére (akinek az apja nem vér rokon, csak a nagyimnak a tesójának a férje, akitől van apa uncsija) és annak az unokatestvére (az előbb említett férjnek a tesójának a gyereke) mennyire számít rokonnak?
Figyelt kérdés
Csak felmerült bennem, hogy mi van ha pont egy ilyen fiú tetszik nekem, aki rokonnak is mondtható. Egy ilyennel lehet kialakítani párkapcsolatot?2013. szept. 9. 01:08
3/11 anonim válasza:
Még johogy nincs több rokonod xDD
4/11 anonim válasza:
Csak annyira mint az én vagyok az apádnak a régi szobatársának az unokatesója.
6/11 anonim válasza:
Még az első unokatestvérrel is lehet nemhogy Apud nagynénjének másod unokatestvére fia volt szobatársának a volt gimis szerelme legjobb barátnőjének az unokaöccse.
7/11 anonim válasza:
Elég fura de ízlések és pofonok. Azért gumit használj vagy valamilyen fogamzásgátlót ha ilyenre kerül sor van elég szerencsétlen a világon így is.
8/11 anonim válasza:
Csak az én agyam kevés követni, hogy akkor kinek a kijéről van szó?
9/11 anonim válasza:
Miért lenne fura.Totál nem vagytok rokonok.Mármint csak papíron vagytok.
10/11 anonim válasza:
Nem álltok vérszerinti rokoni kapcsolatban így aztán hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!