Fiuk! Van koztetek olyan aki 'odabujos' alkat? Hogy szereti h megoleli egy lany, vagy h beleul az olebe stb?
Figyelt kérdés
Csak kivancsisagbol kerdezem :)2013. szept. 8. 16:04
12/18 xKakashix válasza:
Én nagyon szeressem :D
19/F
13/18 anonim válasza:
Mivel a látszat szerint a macsó pasikra van igény, ezért aki összebújós az is inkább macsósan viselkedik. De amúgy rengetegen vagyunk. 22F
14/18 anonim válasza:
Sokféleképpen jó, most jöhetne egy lány, akit szeretgethetnék, persze ilyet találni, aki valóban megérdemli sem könnyű dolog ám manapság. :)
15/18 anonim válasza:
Lány vagyok, de jó lenne megismerni egy olyan férfit...
16/18 anonim válasza:
Jaj, igen olyan jó lenne, én is úgy szeretném. Olyan romantikus lenne, együtt ölelgetni egymást. hjaj...Abszolút romantikus lenne a fizikailag létező szerelemmel együtt. De most tökre komolyan.
27/f
17/18 anonim válasza:
Én is csatlakozom, nagyon alapvető fontosságú ez nálam.
18/18 anonim válasza:
Mindenki szereti szerintem, ha egy lány az ölébe ül. A simogatás meg megint jól esik nekünk is. F 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!