Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz, hogy pénzzel jobban,...

Igaz, hogy pénzzel jobban, bátrabban mer lányokkal ismerkedni egy srác?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 10:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A pénz birtoklása nemcsak azt jelenti, hogy el képes tartani valaki egy nőt. Maga a tény, hogy komoly egzisztenciája van valakinek, már azonnal megnöveli az értékét a nő szemében, még akkor is, ha az a nő alapból nem lenne egy pénzcentrikus valaki. Azt jelenti, hogy az a férfi már elért valamit, nem egy sehonnai tagja a társadalomnak. Ezek után pedig sokkal könnyebb dolga van az udvarlásnál is, odafigyelnek rá, értékelik; nem kell a belét kidolgoznia egy szerényebb fickóval ellentétben, hogy a nő elkezdje férfiként tisztelni.

Korábban olvastam már itt egy írást, abban vázolta egy férfi a "két életét." Korábban csóró volt, a lányok le se ..., a szüzességét is egy prostival vesztette el. Amióta gazdag lett, azóta teljesen máshogy néznek rá, amikor odamegy egy nőhöz, azonnal érdeklődnek és könnyedén lefekszik velük. Alaposan bepótolta a lemaradást. :)

2013. szept. 8. 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Fura is lenne egy olyan mese vege, ahol a szegenylegeny elnyeri a kiralylany kezet, majd hazaviszi a szegeny falujaba es a kiralylany masnaptol jobbagy lesz :)
2013. szept. 8. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:

A királylányok maguk is gazdagok, ezeknek a lányoknak a többsége pedig nem. :) Amúgy meg ez már nem a feudalizmus, az osztálykülönbségek elvileg nem számítanak.

Én például szegény nemesi családból származom. :D

2013. szept. 8. 11:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó kocsim van és pénzem is van, de a diszkóban nem teszem magam, nem a bejárat elé parkolok stb.

Pl ha iszogatok a pultnál az még nem jelenti azt hogy van pénzem, az annyit jelent hogy nem vagyok totál csóró.

Gondolom amelyik lánnyal megismerkedem ott, akkor az nem csekkolja le előttem hogy mivel jöttem stb...és azért jön össze velem vagy jön el velem mert bejövök neki.

Ezen kívül, nem minden diszkóba járó pasi csóró vagy k.r..ni megy és nem minden csaj aki diszkóba jár pasizni az ribi...

2013. szept. 8. 11:09
 15/20 anonim ***** válasza:
nem, nagyon nem :DDD
2013. szept. 8. 11:13
 16/20 anonim ***** válasza:

"Gondolom amelyik lánnyal megismerkedem ott, akkor az nem csekkolja le előttem hogy mivel jöttem stb..."

Azt te csak hiszed! A múltkor olvastam, hogy mi mindenre figyelnek oda! Az óra nagyon fontos, elvégre szem előtt van. azután ott a cipő, arra is figyelnek, ha előveszed a telefont, arra is és persze az egész ruházatodra.

2013. szept. 8. 11:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem Mercikre meg 5* hotelekre gondolok, csak hogy nem kell annyira figyelni a pénztárcát egy randinál például!
2013. szept. 8. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:
mire figyelnek a lányok? Hát azért nem tudom hova jársz szórakozni, de szerintem Pesten azért nagyjából mindenki jól öltözött ha bulizni megy. Nyáron meg egy sima póló és rövidnadrág. Az órákhoz cipőköz meg nem értenek annyira, sőt, ha jó az ízlésed akkor meg se mondják hogy mennyi lehetett pl az óra, mivel relatív nem drágán lehet nagyon szépeket is venni.
2013. szept. 8. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:

A nőknek fontosak a belső értékek:pénztárca,lakás,luxus verda belső.

Tetszik nem tetszik jó nőkhöz kell a zsé,hogy lássa van,nem is megadni neki mindent,de a tudat,hogy van már el is élveznek,persze most a jó nőkről beszélek egy átlagosnak is lehet kellene pénzes alfapasi,de nem kaphat mert nincs olyan szinten.

Fontos az a pénz nagyon is minőségi bulákhoz ez kell.

2013. szept. 8. 11:30
 20/20 anonim válasza:
sajnosa mai világban pl rendszeres mozihoz étteremhez kávéhoz is sok lové kell. sajnos.
2013. szept. 9. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!