Szerintetek mi érdekli jobban a nőket? Mekkora a legmagasabb iskolai végzettséged vagy mennyit keresel? Ha a végzettséggel kezdem akkor kivannak, hogy érettségim sincs. Ha a keresetemmel akkor meg tátva marad a szájuk.
"Engem speciel nem konkrétan a kereset, vagy a végzettség érdekel. Inkább az, hogy mennyire vagy értelmes, nyitott a világra, intelligens, akivel lehet értelmes dolgokról is beszélgetni"
Ha a kutya bevenné megveszne.
"Hollandiában dolgozom."
Na jó, így nagyon könnyű, nem kicsi fizetést összeszedni majd itthon villogni.
"Kedves #13-as! Itthon is dolgoztam, de itthon 2 hónap alatt kerestem meg azt a pénzt amit Hollandiában 1 hónap alatt"
Kedves kérdező, én itthon kb. fél év alatt fogom megkeresni azt a pénzt, amit kint egy hónap alatt keresnék, ha majd végzek az egyetemmel. Kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menőzni baromi könnyű. Ha itthon keresnél baromi jól, legálisan, akkor megemelném előtted a kalapom, ez így azonban nem nagy kunszt, pláne, hogy szerintem, olyan baromi nagy nyelvtudásra sincs szükséged a szakmádhoz.
#15-nek:
Ha szerinted olyan baromi könnyű "kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menőzni", akkor hogyhogy még ebben az országban vagy?
Menj ki te is, dolgozz pár évet, vegyél egy 200 méteres yachtot a villa és Bentley mellé, majd szedd fel az összes csajt. Az élet ilyen egyszerű...
"Ha szerinted olyan baromi könnyű "kimenni, hazajönni, majd itt a pénzzel menőzni", akkor hogyhogy még ebben az országban vagy?"
Ennek csupán az az egyetlen oka, hogy az orvosi diplomát valamiért kicsit tovább tart összehozni, mint karosszéria lakatossá válni. Egyébként megnyugtatlak, ki is fogok menni, ha végzek.
Örülök, hogy ki fogsz menni, mert akkor legalább meglátod, hogy kint sincs kolbászból a kerítés...
Sőt, megosztom veled a saját megfigyelésemet. Tőlünk (szintén orvosok) csak azok mentek ki külföldre, akik korábban maximum 0-2 hónapot töltöttek kint az egyetem alatt (ráadásul annak jó része is nyári gyakorlat volt).
Ami viszont meglepő: akik legalább egy 1 évet voltak kint az egyetem alatt, azok közül SENKI se külföldön kezdte el a rezidensképzést. Szerintem ez elég beszédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!