Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik ti mit gondoltok olyanko...

Pasik ti mit gondoltok olyankor, ha egy lány zavavarba van mellettetek? Írnátok véleményt?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a lányról?? Tudjátok ebből esetleg,hogy a lány szerelmes belétek?? Mit gondoltok magatokban? Engem ma zavarba hozott egy pasi aki tökre bejön és meg is jegyezte ,hogy ne piruljak. Mit akarhatott ezzel ?? Észrevehette,hogy tetszik nekem??

2013. szept. 7. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
béna
2013. szept. 7. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon örülnék neki mert akkor biztosra tudom hogy tetszek neki
2013. szept. 7. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok ezzel, mint a #2-es válaszoló, nagyon örülnék neki :)
2013. szept. 7. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor bejöhetek neki???
2013. szept. 7. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
A kezdetekben még lehet aranyos, de később azért már zavaró tud lenni.
2013. szept. 7. 18:10
 6/8 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Persze, ha a lány zavarba jön az sokat segít abban hogy lássa az ember rajta hogy mit érez, szóval nem hinném hogy bárkinek is baja lenne emiatt.
2013. szept. 7. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
De mit gondolhatott rólam??
2013. szept. 7. 18:12
 8/8 ameoland ***** válasza:

Amikor egy csaj megy mögöttem aki bejön, gyakran hátra pillantgatok,hogy figyel e és próbálok lazán járni. Kissé figyelemfelkeltően, esetleg félzsebre dugott kézzel. Félénk vagyok, hátha megszólít vagy valami..

Tegnap ugyanezt láttam egy csajnál. És miután egy Y elágazásban 2 ellentétes irányban elváltunk,érdeklődve figyeltem, hogy néz utánam,mikor elfordultam.

Vannak ilyen furcsaságok..

2013. szept. 7. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!