FIÚK! Szeretitek ha egy lányon látszik, hogy bejössz neki? Vagy jobb ha titkolja?
Ezerszer jobb ha látszik rajta, mert normális emberek nem szeretnek máson barkóbázni..
Viszont így jobban belegondolva az is gáz ha csak úgy az ember elé ugrik egy lány hogy "heloszia teccel" :\
Szóval a legjobb ha a lány elmondja, de vár egy icipicit vele. Szerintem így a legtermészetesebb.
Mutassa ki!
ha nem mutatja, és titkolja, akkor azthiszem, hogy nemjövök be neki, és leteszek róla..:/
Miért kéne titkolni? Mi oka van bárkinek is arra, hogy ne mutassa ki őszintén az érzelmeit?
Másrészt egy nő ugyanúgy kifejezheti az akaratát, meg a vágyait, mint egy férfi, semmivel sem ér kevesebbet.
Visszakérdezek!
LÁNYOK! Szeretitek ha egy fiún látszik, hogy bejössz neki? Vagy jobb ha titkolja?
Ha nem mutatja ki nem is nagyon kaparok utána... Most is van 1 csaj párszor jól elbeszélgettünk, de aztán mintha megsértődött volna rám kb... Mindenkivel eldumálgat velem meg teljesen semleges, félszavakban válaszol stb. Na hát ez nekem elveszi a kedvem attól, hogy lépjek bármit is. Persze az is lehet, hogy tényleg utál, de okot nem adtam rá szerintem.
Szóval szerintem nem érdemes kavarni, ha tetszik akkor éreztetni kell vele, hogy bírod, nem kell rámászni meg ilyenek, de érezze, h szívesen vagy vele így több esély van rá, hogy lépni fog.
(Tudom írtad, hogy a barátnődről van szó én meg neked címeztem az egészet, de mind1 a lényeget érted :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!