Az ilyen kövér lányok még bevállalhatóak? Vagy már sok?
2013. szept. 6. 18:20
12/23 anonim válasza:
Úgy látom jó válaszokat kapott a kérdező. Akkor az ilyen kövér lányoknak is van esélyük mint amit linkeltem most? [link]
13/23 A kérdező kommentje:
Szerintem kevés az, ha itt kapnak pozitív véleményt, a való életben meg "lezsírdisznózzák" szegényeket...már nem azért....de sajnos ez van...A linkel lány meg sztem nem kövér :)
2013. szept. 26. 18:30
14/23 anonim válasza:
Lehet tenni a kövérség ellen. A képen látható lányok enyhén túlsúlyosak csak ez még visszafordítható. Figyeljenek oda az étkezésükre és mozogjanak sokat nem elsősorban az esztétikus kinézet miatt hanem az egészségük miatt.
16/23 anonim válasza:
Van akinek ez tetszik, mások meg nyilván rá se néznek ezekre a lányokra! De szerintem nem kellene beletörődni az ilyen alakba, már az egészség szempontjából sem!
17/23 nikiofficial97 válasza:
Szerintem se kövérek,hanem inkább teltebbek egy picit.Amúgy a ruha is sokat ronthat az összképen,valami olyat kell hordani,ami kiemeli az előnyösebb részeit és voálá.
18/23 anonim válasza:
Miert kerdezted, te vagy valamelyik kepen? :)
19/23 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő kövér, nekem nem tetszenek. Ha van olyan akinek igen, az nagyon jó, de vajon a nők tetszenek így maguknak?
20/23 anonim válasza:
Szerintem mindkettő vonzó, én szívesen ismerkednék is velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!