Szerintetek ez mit jelent? Van egyáltalán bármi jelentősége? Nyilván van, igaz? Hogyan tovább? Mit mondjak neki holnap?
Figyelt kérdés
Már jó hat éve vízilabdázok, elég profin egy fiú csapatban ( nagyjából 20 fiú es velem együtt 4 lány ). 18 vagyok. Amióta elkezdtük az edzést (ugyebár négy éve ) a fiúk minden csaja sértegettek, csak engem nem... Ennek akkor nem tulajdonítottak sok jelentőséget, de ma... A legjobb játékos, mi dig nagyon nagyon jofej volt velem (= velem humorizalt, kedves volt, odaadta a köntöset ha faztam, segített felvenni a elejtett táskát... ) azt hittem csak azért mert kedvel mint barátot, ( bár o nekem tetszik, es nagyon kedvelem) de ma délután edzés után, miután mar mindenki elment csak ketten maradtunk, ugyanis csak mi nekünk kellett kellett csekk, szóval én olvastam, aztán o oda ült mellem. Tok természetesen elkezdtünk beszélgetni: suli, filmek, család, barátok... Szépen elértünk odáig hogy egyiküknek sincs senkihez. Es ennél a ,,résznél" a szemembe nézett. Megfogta a kezemet es közelebb hajolt. Mar majdnem csók volt, de akkor megjelent az edző, es megköszörülte a torkát... Nagyon ciki volt. Aztán megkaptuk a papírt es utána mar várt kint a barátnőm, szóval nem tudtunk beszélni! Erről az egészről mi a véleményetek? Lehet hogy csak le akar fektetni? Kérlek kerüljètek a sertéseket!! Nagyon koszi :)2013. szept. 5. 21:55
1/7 anonim válasza:
Túl sok romantikus regényt olvastál....
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez mit akar jelenteni... De ezeket a megjegyzéseket megtarthatod magadnak ;)
2013. szept. 5. 22:02
3/7 anonim válasza:
ha régóta kedves Veled akkor nem hiszem, hogy csak le akar fektetni, szerintem többet akar:)
4/7 anonim válasza:
Ha nem tudod mit akar jelenteni akkor hogy értékelted hogy tartsam meg magamnak a választ(és nem válaszokat)?
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs ennél jobb dolgod? Mint hogy itt irogass minden értelmetlenség?
2013. szept. 5. 22:09
6/7 anonim válasza:
értelmetlenség?A válaszaidból kiderül hogy a kérdést kimásoltad.
7/7 A kérdező kommentje:
Megis honnan másolnam? Nem másoltam, csak telefonrol írni elég nehéz...
2013. szept. 5. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!