Miért nem tudok becsajozni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda nem vagyok az a menő hanen a normális jofej kategória tök sok csajjal beszélek mondják h vicces vagyok de amikor fél év-év után szerelmet vallok úgy szemtol szemben tökősen :D és van akiknek bejövők de ők meg nekem nem :( miért van ez és olyan rossz azt látni hogy amikor van egy fesztivál mindenki kézen fogva én meg haverokkal...2013. szept. 3. 21:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem fél fél év-év múlva vallanál szerelmet valakinek lehet megoldódna a gondod.
2/6 anonim válasza:
ha gondolod segítek kideríteni :P
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor mikor valljak?és hogy tudnál segíteni?
2013. szept. 3. 21:38
4/6 anonim válasza:
Már ott elrontod, hogy szerelmet vallasz...
5/6 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak?
2013. szept. 3. 21:47
6/6 anonim válasza:
Ha szerelmet vallasz nekik akkor nem vagy kihívás, mert már nyertek. Ha már Ő szerelmet vallott akkor jöhetsz te is. Nem ismerlek így nem tidom, hogy nézel ki. Adok pár tippet... Legyen szép, pattanás mantes bőröd, legyenek szép fogaid, ne legyen büdös a szád, ne legyen zsíros a hajad, öltözz mindig tiszta és legalább valamennyire divatos ruhába, legyen egy saját stílusod. Én is hasonló vipőven jártam, ezeken a leírtakon változtattam és érdekes módón sorba dugom a jobbnál jobb csajokat, "akiknek a belső számít"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!