Nők ti ismerkednétek bekepzelt konditermes gyúrósokkal?
Figyelt kérdés
Olyan sok az ilyen nagy arcú hülyegyerek. Remélem nem ez jön be a normális lányoknak.2013. szept. 2. 16:49
1/8 anonim válasza:
Én csakis normális gyúrósokat ismerek.
Mondjuk én pasi vagyok, lehet a csajokkal másképp viselkednek.
2/8 anonim válasza:
Ez olyan érdekes... Én lány vagyok, konditerembe járok, de beképzelt, üresfejű kigyúrt pasikkal még nem találkoztam. Normális mind, csak izmosabbak. Úgyhogy nem kell általánosítani.
3/8 anonim válasza:
Én csak jófej gyúrósokkal szoktam randizni. A beképzelt p**-csöktől hányok
5/8 anonim válasza:
Ja. Velem is tök rendesek a konditermes "nagy arcú hülyegyerek", pedig fiú vagyok és általában nem szeretnek az emberek.
6/8 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért megismétlem,
hogy NŐK válaszát várom!
Köszönöm!
2013. szept. 2. 16:54
7/8 anonim válasza:
Nem, nekem alapból nem jönnek be a kigyúrt férfiak, ha meg beképzelt, akkor végképp nem.
8/8 anonim válasza:
Hülye kérdés.
Nyilván beképzelt emberekkel nem szívesen társalog senki, ha nő, ha férfi, ha kigyúrt, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!