Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok milyen a testem szerint...

Lányok milyen a testem szerintetek? (linkkel) kepfeltoltes.hu/view/130902/IMAG0071-1_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés
Köszi! :) 25/F
2013. szept. 2. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fájt az igazság? Semmi rosszat nem írtam, csak annyit hogy van rajtad zsir, meg kevés az izom. . Ez mind korrigálható, edzéssel meg diétával. . De hajrá töröltesd ki ezt is, ha neked ez örömet okoz. .
2013. szept. 14. 21:16
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételed, te biztos jobb vagy! ;)

Amúgy mióta érzed magad lánynak? -_-

Persze én nem ítélem el a transzvesztitákat....

2013. szept. 14. 23:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy beletiportam a lelkivilágodba pasi létemre, és nem érzem magam se lánynak se b.....zinak, és igen én jobb vagyok nálad, minden szempontból, nézz magadba, te még gyerek vagy, értelen személyiségel fejletlen testtel, de nem baj én is ilyen voltam a te korodban, majd kialakulsz, ennyi. . Lehet legpontozni, törölni meg minden, de attól te ugyanaz maradsz! Szívesen segítek edzésben, kajában, amennyiben normálisan kommunikálsz velem!
2013. szept. 15. 07:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a tested nem nagy szám. Mellizmod semmi. A hasad jó, de nagyon fura, hogy ott kiállnak a bordáid ennyire. A hasi adottságid fainak, de kábé más nem jó a testeden, ebből sokkal többet is ki lehetne hozni és gyerekes a modorod is, nem hiszem, hogy tényleg 25 vagy. Bocs, hogy fiúként írtam. 21/f
2014. febr. 6. 16:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem király. Magyar szokás ez az örökös fanyalgás.
2015. febr. 7. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!