Miért nem mernek a pasik közeledni hozzám, oda jönni hozzám? Pedig úgy gondolom, hogy nem vagyok csúnya.
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 20:16
12/26 anonim válasza:
Mert talán pontosan tudják, hogy semmi esélyük nálad. A normálisabbja a bunkó lekoptatási stílusotok miatt párszor bepróbálkozik, aztán ennyi. Úgy elmegy a kedve az egésztől, mint a fene. 24/f
13/26 anonim válasza:
De tényleg egyszerűbb lenne kép alapján eldönteni.
14/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktam senkit se bunkón elküldeni,nem azok a csajokhoz tartozók....beszélgetésbe nem lesz semmi bajom
2013. szept. 1. 21:13
15/26 anonim válasza:
Tetszik a hozzáállásod! Beszélgetni kell! Másképp nem ismeri meg az ember a másikat!
16/26 anonim válasza:
Én nemes egyszerűséggel a sok csalódástól totál feladtam és ha beszélgetésbe elegyedek (recepciós vagyok) egy eszméletlen jó nővel akkor is hihetetlen ridegséggel átnézek rajta mondván úgy sincs esélyem pont pont pont
17/26 anonim válasza:
Én szívesen közelednék hozzád, de az a probléma lépett elő, hogy nem ismerlek.
18/26 anonim válasza:
16. Igen! Ismerős a dolog! sajnos sok ilyen tapasztalat és az ember előbb utóbb bele un és feladja!
20/26 anonim válasza:
Igazából nehéz erre válaszolni. Az ember ilyenkor "érzi" a szituációt, hogy odamehet-e vagy sem valakihez, közeledhet-e vagy sem. Ez inkább szórakozóhelyekre igaz. Más élethelyzetben mindig megvan az adott dolog, amire koncentrálok, ilyenkor általában nem azon jár az agyam, hogy odamenjek bárkihez is, mert egyszerűen nincsen meg a szituáció, így nem is merek. Buliban ezért más, de többször kapok visszautasítást, miután megszólalok :D , mint ha még nem volt kommunikáció, például táncnál, utóbbi helyzetben meg már adott utána a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!