Mert hogy lehetnek ilyen lányok, hogy egy buli alatt meg lehet őket fektetni?
2013. szept. 1. 17:45
2/22 anonim válasza:
Miért buliba szerinted miért járnak, feleséget keresni?
3/22 anonim válasza:
Mert ez csak buli... gondolom, bár én lány vagyok. Ne vedd komolyan őket. Ne lógj rajtuk egész este, inkább szórakozz. Azért ha nagy szerencséd van, kifoghatsz egy rendes fiút is.
4/22 anonim válasza:
Egyszóval Ribizli vagy.
2013. szept. 1. 17:46
5/22 anonim válasza:
Miért rájuk mutogatsz? Magadra mutogass, hiszen te kináltad fel magad, ők csak éltek a lehetőséggel.
Legközelebb okosabb leszel, már ha rájösz, hogy hol a hiba benned.
2013. szept. 1. 17:46
6/22 A kérdező kommentje:
miért ha smárolok vele, és táncolok, akkor r.ibanc vagyok?
2013. szept. 1. 17:47
7/22 anonim válasza:
Én minden buliban smárolok csajokkal, de egyik sem várja el, hogy felhívjam. Ez csak szórakozás, a buli része, nem jelenti, hogy már járni is akarok vele és ezt a lány is bőven tudja.
2013. szept. 1. 17:48
8/22 anonim válasza:
Te hülye tyúk! Egyrészt ne általánosíts, másrészt meg nem buliban kéne oárt keresni, ahol mindenki alkoholgőzös.
2013. szept. 1. 17:49
9/22 anonim válasza:
*párt
2013. szept. 1. 17:50
10/22 anonim válasza:
Jobban megsem fogalmazhattad volna. Szerinted komoly kapcsolatot keresnek egy olyan helyen ahol mindenki kavargat összevissza mindenkivel csajok simulnak, fiúk tapiznak, mindenki iszik részeg, tombol a zene a hangulat. Tényleg romantikus pont ílyen helyen kell csajozni. Ha kell egy normális bnő eszembe nem jutna az a hely.
Attól hogy 21 szd. van és ez a trendi meg a menő erkölcstelen r*banc dolog. Habár férfi vagyok és én ezt mégis tehetném mert a társadalom jobban tolerálja ezt egy férfinál mint egy nőnél, még sem teszem, mert enélkül is megy bármi !!! Akkor egy nőnek hogy ne menne? Szánalom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!