Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, miért vagytok ilyenek?

Fiúk, miért vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés
Ha buliban egész este együtt vagytok egy lánnyal, miért nem hívjátok fel másnap? Minden csak a szexre megy? Hogy lehettek ilyenek?

2013. szept. 1. 17:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Mert hogy lehetnek ilyen lányok, hogy egy buli alatt meg lehet őket fektetni?
2013. szept. 1. 17:45
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Miért buliba szerinted miért járnak, feleséget keresni?
 3/22 anonim ***** válasza:
Mert ez csak buli... gondolom, bár én lány vagyok. Ne vedd komolyan őket. Ne lógj rajtuk egész este, inkább szórakozz. Azért ha nagy szerencséd van, kifoghatsz egy rendes fiút is.
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Egyszóval Ribizli vagy.
2013. szept. 1. 17:46
 5/22 anonim ***** válasza:

Miért rájuk mutogatsz? Magadra mutogass, hiszen te kináltad fel magad, ők csak éltek a lehetőséggel.

Legközelebb okosabb leszel, már ha rájösz, hogy hol a hiba benned.

2013. szept. 1. 17:46
 6/22 A kérdező kommentje:
miért ha smárolok vele, és táncolok, akkor r.ibanc vagyok?
2013. szept. 1. 17:47
 7/22 anonim ***** válasza:
Én minden buliban smárolok csajokkal, de egyik sem várja el, hogy felhívjam. Ez csak szórakozás, a buli része, nem jelenti, hogy már járni is akarok vele és ezt a lány is bőven tudja.
2013. szept. 1. 17:48
 8/22 anonim ***** válasza:
Te hülye tyúk! Egyrészt ne általánosíts, másrészt meg nem buliban kéne oárt keresni, ahol mindenki alkoholgőzös.
2013. szept. 1. 17:49
 9/22 anonim ***** válasza:
*párt
2013. szept. 1. 17:50
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Jobban megsem fogalmazhattad volna. Szerinted komoly kapcsolatot keresnek egy olyan helyen ahol mindenki kavargat összevissza mindenkivel csajok simulnak, fiúk tapiznak, mindenki iszik részeg, tombol a zene a hangulat. Tényleg romantikus pont ílyen helyen kell csajozni. Ha kell egy normális bnő eszembe nem jutna az a hely.

Attól hogy 21 szd. van és ez a trendi meg a menő erkölcstelen r*banc dolog. Habár férfi vagyok és én ezt mégis tehetném mert a társadalom jobban tolerálja ezt egy férfinál mint egy nőnél, még sem teszem, mert enélkül is megy bármi !!! Akkor egy nőnek hogy ne menne? Szánalom!

2013. szept. 1. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!