Hol találhatnék Szeged környékén szexkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Rengeteget kell tanulnom, semmi időm nem lenne egy normális kapcsolatra, viszont 1001 alkalmit sem szeretnék. Inkább afféle barátság extrákkal típus.2013. aug. 31. 23:25
1/9 anonim válasza:
Nem igaz hogy egy barátnőre nem tudnál egy kicsit foglalkozni :S Ez úgy működne, hogy hülyére tanulod magadat, aztán a sikeres vizsga után jönne a telefon, hogy gyere dugjunk.
2/9 A kérdező kommentje:
A helyzet valójában az, hogy az előző azért dobott, mert sosem értem rá a tanulás miatt.
2013. aug. 31. 23:33
3/9 anonim válasza:
nem mindenki ennyire intoleráns ám! Barátom és én kb 5 percre lakunk egymástól, még sem lógunk folyton együtt, heti 1-2 alkalom, neki is sok a dolga, nekem is, és nem is igényeljük, hogy sülve főve együtt legyünk!
4/9 A kérdező kommentje:
Ha már valakihez érzelmileg kötődök, akkor azért én is szeretnék vele lenni, nem csak a szex kedvéért. De ez a veszély most nem áll fenn.
2013. szept. 1. 00:08
8/9 anonim válasza:
Egyébként nekem is írhatsz, ha van kedved hozzá, én szívesen ki is kérdeznélek, ha olyan igényed is lenne.
9/9 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy egy csomóan írta(to)k neki, mikor pedig a neme sem derült ki még? :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!