Volt már veletek olyan, hogy először nem tetszett valaki külsőleg, de aztán pár találkozás után mégis beleszerettetek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 19:19
11/12 anonim válasza:
A barátommal pont így voltam. Külsőre hümm-hümm kateg., de a természete annyira megfogott, hogy adtam neki még randi-esélyt. Megérte, imádom, nemsoká hét hónaposak leszünk :)
12/12 anonim válasza:
Nem.
Kulsore vagy semlegesnek kell lennie, vagy tetszenie kell.
Ha nem tetszett, akkor ha nem valtozik nalam szinte teljesen kizart, hogy kesobb megtetszen.
Probalkoztam mar vele, de nem megy.
Vagy vonzodom hozza szexualisan, vagy nem, de kedvelem mint embert, igy meg az agyban rosszul vagyok. Semmi ertelme az egesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!