Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mennyi idő után érjen...

Lányok! Mennyi idő után érjen hozzátok egy fiú egy szórakozóhelyen, tánc közben?

Figyelt kérdés

Arra gondolok , hogy ott vagytok a tánctér közepén , és odakeveredik mellétek egy fiú , akkor mi a jó ha mennyi idő után ér hozzátok ? Most úgy adódott , hogy 4 napig egymás után discoztam , és bár már előtte is voltam jópárszor , de ez az a dolog ami még mindig nem megy tökéletesen. Általában , nem csak nagyon óvatosan , fokozatosan szoktam közeledni (van , hogy 10-15 percbe is beletelik , mire rendesen hozzáérek) , de mást meg látok néha , hogy egyből megfogdos minden nőt. Én is próbáltam már úgy is , de ez sokkal kevésbé vált be mint az első.

Úgy szoktam "véletlenül" odakeveredek mellé , elkezdek egyedül táncolni egyedül , majd szépen lassan csatlakozok hozzájuk (általában többen szoktak lenni) , majd jönnek a véletlen összeérintkezések (kéz , csípő ,ilyenek) és ha látom , hogy utána ő is "véletlenül" hozzám ér párszor , akkor szoktam óvatosan végigsimítani a hátát , haját (ezt meg is szoktam illatolni :D) majd a legvégén óvatosan a combját , fenekét , de ekkor már szokták magukat hagyni.

Hát ez a technikám , valakinél bejön , valakinek kevés. Múltkor pl. egy csaj kezdett el vmi örült módon fogdosni , kicsit zavarban is voltam és utána megjegyezte , hogy ezt nekem kéne csinálni , nem neki , táncoltunk még egy kicsit , megpróbáltam kicsit keményebb lenni , de kevés volt neki és elment.

Szerintetek jól csinálom , nektek általában melyik jön be ?

köszi

2013. aug. 30. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
jól csinálod, de olyan amúgy nincs ami mindenkinek bejönne
2013. aug. 30. 17:10
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsi , a helyesírási hibákért , kicsit kimerült vagyok..
2013. aug. 30. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól csinálod, csak kifogtál egy olyan csajt, akinek nem jött be. De ha meg fogdosós lennél, akkor lehet, h valaki ellökne, vagy felpofozna, az még gázabb lenne, nem?
2013. aug. 30. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Így van :D , ettől félek is , mert volt , hogy egy harcias kis hölgy majdnem lerúgott , bár akkor még inkább csak tanultam a dolgot , meg eléggé készen is voltam. Azóta egyébként nem is szoktam inni se , csak max 1 vagy 2 sört egész este , és így még jobban is megy :) Én is úgy veszem észre , hogy általában ez jön be , és tényleg nem lehet mindenkinek megfelelni

20f

2013. aug. 30. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Régebben jártam ilyen helyekre, és pont amiatt utáltam meg, mert sokszor előfordult, hogy azon kaptam magam, hogy hátulról fogdos egy idegen, akinek még az arcát sem láttam -.- És többnyire még megsértődtek, mikor elhúzódtam, vagy udvariasan bár, de helyre tettem őket. Utólag pár ismerőstől megkaptam, hogy én voltam merev, és ez tök normális viselkedés.

Úgyhogy azóta inkább nem járok ilyen helyekre. Nem egy árucikk vagyok a polcon, amit akárki megfogdoshat.

2013. aug. 30. 18:37
 6/7 anonim válasza:
Én általában Megkérdezem h Szeretne-e táncolni velem. Sok veszteni valóm nincs,és elég sok lánynak bejön ez,De a tied se rossz. Gyakorold lesz az jobb is.Úgy értve több sikered :D
2013. szept. 28. 19:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen , egyébként látom magamon a fejlődést, szépen lassan , a végén még profi leszek :'D
2013. szept. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!