Pécsi lányok, kinek van kedve ismerkedni, beszélgetni?
Pécsen ilyen lányok nem léteznek, főleg ha ronda is vagy, mint pl. én, akkor azonnal el is utasítanak...
2013. aug. 29. 16:03
2/10 A kérdező kommentje:
:) Hát... én még hiszek a csodákban :D
Tuti vannak itt pécsen ilyen lányok, sőt ez a biztosnál is biztosabb. Az más, hogy nekem nem sikerült még eggyel se összejönnöm, de a hiba csak is bennem lehet. De nem adom fel!
Sok sikert haver, remélem találsz valakit!
2013. aug. 29. 16:26
2013. aug. 29. 16:29
Miért nem társkeresőn keresgélsz? :)
2013. aug. 29. 17:19
Vagy esetleg miért nem mész ki az utcára? Én szoktam egyedül ücsörögni pl a Széchenyi téren. Sose jön oda senki, pedig látom, hogy szoktak nézni.
Egyetlen egyszer ült le mellém egy srác, meg is szólított, beszéltünk. Aranyos volt, csak túl idős hozzám (28, én 17).
Kicsit hatásosabb élőben ismerkedni.
2013. aug. 29. 17:40
Csak az a baj az élő ismerkedéssel, legalábbis az én esetemben, hogy 1 percen belül megkapom, hogy fúj, de ronda vagy, akkor se kezdenék veled, ha te lennél az utolsó férfi a földön, meg hasonló beszólásokat. Neten pl. van esély, hogy az ember megmutassa a beső étékeit valamilyen szinten (persze én akkor is le vagyok koptatva, amint látnak rólam képet.) De ez nem a pécsi csajok hibája, minden egyes lány undorodik a külsőmtől, mert ronda vagyok, alacsony és dagadt.
2013. aug. 29. 18:28
8/10 A kérdező kommentje:
Én se vagyok egy szépség, de azért szerintem elviselhető vagyok külsőre :). Nem vagyok egy adonisz, de reménykedem benne hogy annyira ronda se:). 185cm nem tudom hogy mennyire számít alacsonynak, kövérnek se mondanám magam, próbálok odafigyelni az alkatomra, minden nap sportolok, úszok és kondizok is. Lehet hogy akkor majd kinézek a széchenyi térre, bár én ott még nem láttam egyedül ücsörgő lányt:) Ott vagy párok vannak inkább vagy lány csoportok, úgy meg elég nehéz ismerkedni:) De nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert hogy nem tudok élőben ismerkedni, ne értsetek félre. Élőben is megy, csak kevés lehetőségem adódik, vhogy nem úgy hozza az élet:)
185-tel ne panaszkodj, az jó. Engem 170 cmrel vert meg a sort, ilyen törpét meg nem is nagyon vesznek észre a lányok.
2013. aug. 29. 20:34
Hatos válaszoló vagyok és köszönöm szépen, de nem kérek privát üzenetet.
170 cm pedig nem alacsony, hanem normális. Nekem például az tetszik, mert 167 cm vagyok és nem szeretem, amikor sámlira kell állnom ahhoz, hogy meg tudjak csókolni egy srácot.
2013. aug. 29. 22:20
Kapcsolódó kérdések: