Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék visszahúzódóbb...

Hol találhatnék visszahúzódóbb, szerényebb fiút?

Figyelt kérdés

Arra gondolok itt, hogy ne legyen az a tipikus partiarc, aki menőzik a haverjaival, meg ne azzal akarjon már elhódítani, hogy neki bizony már nagyon királyságos autója meg lakása van... Tudom, hogy ez önmagában elég hülye kérdés, és meg is értem, ha poénkodni fogtok rajta, de azért örülnék, ha normális válaszokat is kapnék. :)

Én se vagyok az a tipikus "jócsaj", vagy hogy is fogalmazhatnám meg. Az ilyen aranyosabb, visszahúzódóbb pasik meg nem igazán vannak társkeresőn. Szakkörökbe, egyesületekbe meg nem tudok eljárni, tehát nem tudom, hol találhatnék ilyen fiút, már ha van erre esély.

Esetleg aki hasonló beállítottságú lány, mint én, és talált magának egy ilyen pasit, elmesélné nekem, hogyan ismerkedett meg vele?

Ha bárkinek ezzel kapcsolatosan van bármiféle tapasztalata vagy tippje, megköszönném, ha megosztaná velem. :)

2013. aug. 29. 12:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És ilyen lányokat hol lehet találni? :)
2013. aug. 29. 15:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Jelen :).

De én már kezdem feladni.

Mások az értékek manapság, mint azt én elvárnám. Túlságosan felszínesek az emberek, komoly kapcsolatot így nehéz találni. Én dolgozok, tanulok, sportolok, nincs időm nagyon szórakozni járni. Persze közbe járok, de nem e körül forog az életem.

Hogy hol lehet ilyen embert találni? Sehol. A virtuális világban nem ismekedünk, a valós életben meg túl "unalmasak" vagyunk.

Ennek ellenére én optimista vagyok, építgetem a saját kis világomat, van jövőképem, van célom, vannak értékeim, és elvárásaim is.

24/F

2013. aug. 30. 00:03
 23/27 ZsazsiBazsi válasza:
Itt vagyok :)
2013. szept. 24. 06:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! ...nem sok lányt látni ilyen gondolkodással.
2014. ápr. 28. 21:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Ékes példája a KÉRDEZŐ annak, hogy semmit sem szabad elhinni manapság! Én írtam az előbbi kommentet is, válaszolt is, ismerkedtünk, de 3.-4. üzenetváltás után nem írt vissza semmit, pedig semmi rosszat nem írtam neki. Pont olyan voltam, amilyen emberre vágyott az itteni kiírás szerint, és amennyit magáról elmondott és akire vágyott, annak is megfeleltem, DE mégis, eltűnt és válaszra sem méltatott... és ő keres rendes embert? Ugyan már, ez röhej. Egyáltalán valaki szerencsével járt itt? Mert ahogy látom nem csak én "jelentkeztem"...
2014. jún. 6. 18:53
 26/27 A kérdező kommentje:

"Kedves" utolsó kommentelő!

Elnézést kérek ha esetleg valami oknál fogva nem válaszoltam, de nem tudtam sokáig belépni ebbe a Regisztrációmba (igen, van egy másik is) akik írtak, azoknak válaszoltam! Ha nem, akkor az maximum amiatt lehetett hogy nem kaptam meg az illető üzenetét.

Egy ember volt, akinek az e-mail címem is megadtam, de arra már nem volt hajlandó írni, de talán nem is baj...

Hagy kérdezzek valamit. Mégis miből gondoltad, hogy én bizony olyan pasit kerestem, mint te? 3-4 üzenetetből? Az igencsak karcsú... Az nem elég ahhoz hogy jól kiismerj valakit, de ha neked igen, akkor meg aztán végképp nem is illettünk volna össze.

Tőlem is tűntek már el nyom nélkül emberek, akikkel neten ismerkedtem meg, mégse vertem rajta hisztit. Tudom milyen rossz érzés, miért tennék ilyet másokkal? De köszönöm szépen a "kedves" feltételezést "kedves" kommentelő. További szép napot!

2014. aug. 21. 19:19
 27/27 anonim ***** válasza:

Én vagyok akinek megadtad a címed és én írtam is levelet, jó nagyot!

Sőt, ide is írtam, hátha nem kapod meg, de arra sem jött válasz. Nagyon furcsa hogy ide be sem tudtál lépni, és a levél sem érkezett meg…. a másik regisztrációddal azért ide írhattál volna, hogy írjak neked. A kérdést simán meg lehet találni, és nagy erőfeszítésbe sem került volna. Még írtam is volna…

A 3-4 üzenetváltás meg kifejezetten olyan volt, mintha mindig is nekem szántak volna, de nem tudtam megérteni mi történt, hogy hirtelen eltűntél…. annyi meg volt köztünk hogy érdemes lett volna írnod a másik regisztrációval….

Hogy miért tennél ilyet? Mert mondjuk a lányok többsége bizony ezt teszi, kijátsszák a rendes emberek lelkét igen aljas módon, de a 2 gyerekes családapákat sem kímélik, tapasztaltam már köreimben…

Azt hittem találtam valakit, aki kivétel, és nemsokára élőben is megismerhetem…. de nem. Igen rossz volt ez a május, „köszönöm” Neked!

Ez se kedves, de az se volt az, amikor több reakció nem jött tőled, és nem kellett volna sokat tenned, hogy vissza tudjak írni. Sőt ha nekem fontos hogy be tudjak lépni valahova, akkor éjjel-nappal azon vagyok hogy ezt megtegyem, és nem érdekel más! Ilyen vagyok én!

Jó lenne látni egy bocsánatkérő levelet, de igazából rengeteg gyanús gondolat dolgozik bennem, hogy nem-e direkt volt ez, és olyan furcsa is volt hogy visszatértél, és csak meglett az a jelszó vagy mi… de lehet a levelem is ott van, csak a spamek között…áhh miért kell ez a veszekedés, meg bizonyítani az igazamat? Sokkal jobb rendesnek lenni az életben!

2014. szept. 19. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!