Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék ismerkedni olyan...

Hol tudnék ismerkedni olyan lányokkal, akiket idegesít a 'Pécsett' kifejezés, ezért ehelyett inkább a 'Pécsen' alakot használják?

Figyelt kérdés

#inb4 Pécsett
2013. aug. 29. 03:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem Pécsett találsz ilyeneket.
2013. aug. 29. 08:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok ismerkedni, férfi vagyok, de engem ez tényleg nagyon feltud húzni, pedig nem vagyok egy ideges típus. MINEK PÉCSETT? MIVEL JOBB? Viszont a Győrött még nem hallottam :D
2013. aug. 29. 08:52
 23/27 anonim ***** válasza:

Én is pont tegnap evés közben hallottam a híradóban hogy "Pécsett van lehetőség a stb stb..."

Elég nehezen csúszott le a bekapott falat...IDEGESÍTŐ!! :D

2013. aug. 29. 09:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Mintha nekem szólt volna ez a kérdés xD Tisztában vagyok vele, hogy KELLENE mondani... viszont én képtelen vagyok kiejteni a számon :D. Pécsen tanulok és kész :D

21N

2013. aug. 29. 10:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Bár nyelvtanilag mindkét forma helyes, mégis a szőr feláll a hátamon, ha meghallom azt, hogy "Pécsett". Elvileg a -tt valamiféle helyrag, vagy ilyesmi volt, és ezt az "itt, ott, amott" szavak még őrzik, de szerencsére kikopóban van. Remélem megélem, hogy ennek a kifejezésnek a használata épp olyan archaizálónak hasson, mint ha a "vala" szócskát használnám. Teljesen jó és logikus, hogy egy nyelv változik az idővel.
2013. aug. 29. 16:43
 26/27 anonim válasza:
Engem is rettenetesen idegesített ez a kifejezés, amíg részegen nem kezdtem vele poénkodni... Azóta a kutyát is Csokiottnak hívom Csoki helyett.
2013. aug. 30. 02:14
 27/27 anonim válasza:

De nagy hülyék vagytok :D

Boldog emberek lehettek, hogy ezen húzzátok fel magatokat. Esetleg kampányolhatnátok amellett is, hogy nevezzük át az országot!

Jesszusom :D

2013. aug. 31. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!