Szerintetek őrült vagyok, baj van velem? L
Ha megtetszik egy fiú, imádok kutakodni, leskelődni a fiú iránt, követni őt. A suliban minden terem ajtaján ki van rakva az adott terem órarendje, én végiglestem az összes terem ajtaját, és úgy állítottam össze a kiszemeltem órarendjét! Így mindig tudtam, hol van, mindig elmentem arrafele, persze nem feltűnően, csak arrafele siettem a saját osztályomhoz, igaz, sokszor emeleteket kellett másznom, hogy eljussak odáig. :D Hazafele is megpróbáltam úgy nagyjából megsaccolni, mikor megy haza, mikor van valami különórája.
Nekem ez jó érzés, szeretek kutakodni, de már gyerekkoromban is imádtam nyomozósdit játszani. Szerintetek baj van velem?
Hehehe nem vagy az,csak ne írj nekem.
Oké? :D
Hát csak majdnem :D
De ismerem magam,hogy előbb utóbb ez is meglesz :D
Nekem van egy ismerősöm, aki ha meglátott valakit az utcán akár hazáig kísérte a lányt. A lány tudta nélkül. :) Meg megkereste a suliját, megszeezte a nevét, facebookját
hová jár sportolni, vagy a hobiját. És stalkerkodta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!