Lányok! Ti minek örülnétek? (lent)
Figyelt kérdés
Ha tetszene nektek egy srác (vagy éppenséggel etszik is) de még nem vagy tok együtt meg semmi (max ismeritek egymát meg kb. sejtitek a másikról it érez) akkor milyen kezdeményezésnek örülnétek?
Most én is kb. ilyen helyzetben vagyok egy lánnyal (bár még csak 90%-ig vagyok biztos hogy én is bejövök neki) és nem tudom mit csináljak.
Válaszaitokat előre is köszi!
F/15
2013. aug. 28. 22:19
1/5 anonim válasza:
Kezdj vele beszélgetni. Hívd el moziba, buliba, múzeumba a helyszín attól függ milyen a személyisége.
2/5 anonim válasza:
Írj rá facebookon(ma az a divat) és kérdezd meg, hogy nincs e kedve találkozni.:) Aztán majd együtt kitaláljátok hova menjetek.
3/5 anonim válasza:
hát pont így vagyok most..tudomm én sem.. szokott olynaokat mondani hogy csinos vagyok,tetszik a ruhám, bír meg jó fej vagyok stb.de valamiért nem vagyok biztos. ilyenkor még annak is örülnék ha többször rám írna (most egy háten kb 2szer 3 szor) vagy jobban erőltetné azt az ötletét hpgy menjünk el valahova így a baráti társaság meg mi.
4/5 anonim válasza:
privibe a válszod! mennyi idős a lány?
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg elhívni valahova. Ha tényleg biztos vagy benne, hogy tetszel neki, akkor igent fog mondani. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!