Fiúk! Szerintetek gáz? 18/l
Figyelt kérdés
2 hónapon belül 19 leszek. Sosem csókolóztam, nem volt még barátom. Nem vagyok csúnya (mások szerint). Senki sem érti h miért nincs barátom, pedig annyira szép vagyok. pont ez miatt nem is érzem magam annak. Most megyek főiskolára, ti mit szólnátok ha ilyen csajjal találkoznátok a fősulin?? (mármint h se barát, se csók se volt sose)2013. aug. 28. 00:56
2/13 Sir Sarcasm válasza:
Nem gáz, sőt tetszene. Talán csak kicsit zárkózott vagy és ezért nem volt még semmi.
3/13 anonim válasza:
Végre... Van még ilyen lány. Én is ilyen vagyok, csak fiúban :)
5/13 anonim válasza:
Nem gáz, én örülnék neki hogy van még ilyen lány. :)
6/13 anonim válasza:
Dehogyis,sőt!
Nekem,ha amúgy szimpatikus a lány,akkor ennek örülnék.
Csak kiváncsiságból:
Két hónapon belül 19,de mikor?
Csak mert én is :)
7/13 anonim válasza:
6-os, úgyse te fogod meggyömöszölni. :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
A hátadra úgysem lesz kiírva, aki meg meg akar ismerni, meg fogja tudni.
Szerintem közvetlenül nem előny, de nem is hátrány (annyiban előny, hogy nem ment rajtad végig a fél megye).
De nem, egyáltalán nem gáz.
10/13 anonim válasza:
Tapasztalatokat kellett volna már gyűjtened. De most is csak a szintén tapasztalatlan korosztályod véleményére vagy kíváncsi... szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!