Miért nem alakul köztünk semmi a pasival? Most nekem kellene nyomulnom?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam egy sráccal, köszöntünk egymásnak de ennyi. Én elmondtam egy ismerősünknek hogy jó pasinak tartom, azt mondta hogy én is tetszem neki. Vártam hogy történjen valami, de semmi. Kb alig szólt utána hozzám, levegőnek nézett sőt az egyik barátnőmmel kezdett flörtölni. Oké, mondom ennyi. Erre rá 1 héttel kettesben összefutottunk, pár mondatot beszéltünk, széles mosoly, kedves volt velem, kinyomozta a nevem és bejelölt facebookon. De nem írt. Na mondom majd én írok. Elkezdtünk levelezni, célozgatott hogy "olyan szívesen beszélgetnék veled majd még máskor is" stb. de azóta sem jelentkezett.
Most akkor mi ez?
2013. aug. 27. 23:00
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben nem írnék rá többet.
3/3 anonim válasza:
Ne írj neki. A pasinak kell megszereznie a csajt, nem fordítva. Jobbat érdemelsz annál, hogy neked kelljen a fiú után futni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!