Mi a baj a barátnőmmel? Túl régi módi?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm, nagyon rendes aranyos, kedves és szép is. Viszont nagyon visszafogott lány, nem szokott bulikba menni, fb-n sem szokott ismerkedni, és a sulinkba sincs olyan fiú aki tetszene neki. Ő ilyen, nem tudjuk megváltoztatni, viszont nagyon szeretne már egy fiút. Vannak esetleg olyan fiúk akiknek még bejönnek a régi módú lányok?2013. aug. 27. 16:48
11/17 anonim válasza:
hát akkor én meg az őskorban élek, hogy még facem sincs :DD
nem hiszem, hogy gond lenne a barátnőddel, max válogatós vagy csak szerény és nem meri megmondani, hogy tetszik neki valaki. menjetek együtt délutánonként valahova :) ha segíteni akartok neki fiúzni.
12/17 anonim válasza:
vannak még ilyen lányok is,ez jo
13/17 anonim válasza:
Jó hallani, hogy van még ilyen lány is. A gond csak az, hogy nem ismerem :/
19F
14/17 anonim válasza:
Mi a baj hogy ilyen az én barátnőm is ilyén és szeretem, nekem ilyen lány kell nem ilyen Party*****, meg fb cica.
15/17 anonim válasza:
Szia, nem olvastam a válaszokat. Biztosan sok a butaság :)
Én nem szeretnék barátnőt, de szívesen beszélgetek vele az
ilyen dolgokról :) 16 éves vagyok. (pontosabban leszek) Priviben küldöm a facebook linkem, és jelöljön meg, úgy-hogy
rám is ír közben :D hisz mindenkinek van valakije a világban.. :)
16/17 Szergej55 válasza:
Ennek az esetnek kellene normálisnak számítania. Sajnos a világ nem erre halad.
17/17 anonim válasza:
Amiért nem azt csinálja mint a többiek, attól valaki nem lesz régimódi! Nekem sincs facebookom, se twitter meg ezek, és képes vagyok érvényesülni vagy azt elérni akit szeretnék. Rengeteg link alak van az interneten, szóval h*lyeség fél napokat a neten tölteni. Nagyon jól csinálja amit csinál, bárcsak tanítani lehetne má lányoknak is ! Ne tukmáljatok rá senkit ha nem akarja, ne zaklassátok ezzel, mert rossz dolog ! Ha akar barátot, fog szerezni, ne erőltessétek ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!