Fáj az ismerkedés sokaknak?
Figyelt kérdés
mintha fogukat húznák.2013. aug. 27. 14:53
2/20 anonim válasza:
Mire alapozod ezt a kérdést/kijelentést?
3/20 anonim válasza:
Mikor megismerkedtem Grizzly Gizivel, az fájt.
5/20 A kérdező kommentje:
problem itt sokaknak. értsd már ba..od
2013. aug. 27. 14:57
6/20 anonim válasza:
Suttyókkal senki nem ismerkedik szívesen "ba..od"!
7/20 anonim válasza:
Veled megértem, hogy nem szeretnek.
8/20 A kérdező kommentje:
King Kong, miért írod ezt? :O
2013. aug. 27. 15:08
9/20 anonim válasza:
Én nem így tapasztaltam. Most jöttem vissza egy két hetes magyarországi túráról, és minden városban üdülőhelyen jópofa srácokkal ismerkedtem meg. Minden este volt programom, sosem unatkoztam. Voltam kalandparkban, ahol jó fej srácok tanítottak a kötélmászásra. Miskolctapolcán az úszómester srác is jó fej volt. Parádon egy helyi fiú volt olyan kedves, hogy elkísért a kocsimúzeumba.Kiszomboron a kukorica útvesztőben is jó fej srácok próbálták megakadályozni, hogy kitaláljak az útvesztőből. Sopronban két napon keresztül kísért egy srác végig a környék látnivalóin, Fertőrákostól kezdve a Taródi várig. Akár merre mentem egy csomó jó fej srác van. Egyik sem szedett fájdalomcsillapítót hogy megismerkedjen velem.
10/20 A kérdező kommentje:
9-es: én is jó fej srác vagyok, csak nekem nincs pénzem utazgatni, tudod?
2013. aug. 27. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!