Ez randinak számít?
Figyelt kérdés
Egy csoporttársam elhívott mozizni.Már 2 éve ismerjük egymást,volt már nálam vacsorázni,egy időben sokat beszéltünk,úgy nézett ki hogy alakul valami stb. de pár hónapja már nem nagyon beszélünk szerintem mert barátnője lett közben akivel viszont nemrég szakított, erre megint kezdi felmelegíteni a dolgokat...
Szóval megint haverkodni akar vagy csak szórakozni vagy mi? Nem értem...
21/L
2013. aug. 26. 23:19
1/4 anonim válasza:
Te vagy a szamár. Tudod, ha nincs ló...
2/4 anonim válasza:
szakitas utan baratokra van szuseg.szerintem bartilag tekint rad.
4/4 anonim válasza:
két lehetöség van szerintem tegyük hozzá én pasiként nem hiszek a fiu lány barátságban
1. elöször veled akart összejönni csak nem jött össze, elbizonytalanodott nem tudom. aztán lett neki az a nö de rájött hogy te kellesz neki
2. csak veled akar vigasztalodni de nem barátként ha érted,,bár ha 2 év alatt nem tudott becserkészni akkor mostsem fog összejönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!