Ha egy srác kommentál a képemhez, aztán ráírok, de nem túl kommunikatív velem, akkor most mivan?
Csak egy ártatlan kommentet írt a képem alá,én meg írtam neki cseten,mert már 1 hete nem beszéltünk. De nem nagyon érdeklődik felőlem,válaszolgat a kérdéseimre és ennyi. Akkor nem érdeklem? Eddig ő írt általában nekem,vagy felváltva,és jól el szoktunk beszélgetni. Egy másik csaj lehet a dologban?
19/L
Nem bunkó vagy ilyesmi,csak szimplán nem érdeklődik,pedig eddig odatette magát,próbált úgy írogatni,h mindig legyen téma,aranyos volt meg minden. Most meg mintha nem is akarna velem beszélgetni... mosolygós szmájlikat ír,válaszol kedvesen a kérdéseimre,de semmi több. Egyébként most beszélünk másodszor mióta találkoztunk másfél hete.
Akkor én most ezek után nem írok neki,várok amíg ő ír legközelebb. Esetleg pár lájkkal bátorítsam? Vagy inkább sz*rjam le? :D
Hát bátoríthatod pár lájkkal,vagy akár bökd meg..de akkor többet ne írj neki,lehet mással volt elfoglalva,és ezért kellett neked mindig kérdezgetned,de ha smileykat is ír akkor lehet csak kedves..
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!