Hol tudnék Olasz lányokkal ismerkedni?
Nekem nagyon tetszenek az Olasz lányok és szeretnék ismerkedni! Korhatár 16-18-ig!
18/f
Off: "Esetleg nyugdíjasok,vagy maffiások,vagy üzletemberek.De értelmes ember nem megy Magyarországra élni,pláne nem egy fejlett ország polgára.Szóval te vagy a retardált koma."
hohohó! azért ez nem így van teljesen. nem kell nekiugrani a másiknak, azért mert neked más a véleményed, vagy máshogy tudod. nőjj már fel! egyébként igen igazad van részben. de aki nagyon akar, az tud dolgozni akárhol. ha mást nem, jön, és nyit egy pizzériát, vagy kávézót, vagy egy bárt. nem igaz, hogy nincs lehetőség, csak üzleti érzék is kell hozzá, na meg kitartás...
On: most fogsz nagyon irigykedni, mert az én barátnőm félig olasz. és én speciel egy ismerősön keresztül találtam meg, vagyis ő talált meg engem. de ez mindegy is. mint ahogy előttem írták olaszországot, ott is lehet, vagy csak egyszerűen menj olyan helyekre, ami tipikusan olaszos. legyen az valami pizzéria, vagy fagylaltozó, vagy bármi más. biztosan találni fogsz olyan lányt aki szimpatikus neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!