Lányok, Ti ismerkednétek olyan huszon éves pasival, akinek 2-3 milliós adóssága van?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 23:13
4/17 anonim válasza:
Magyarországon vagyunk,itt mindenkinek van:D
5/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok ismerkedni, csak úgy érdekel.
Egyébként ez elméleti kérdés is lehet.
2013. aug. 25. 23:16
6/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mocskos melóból kaparta azt össze, vagy nem.
De ha tisztességesen, akkor nem zavarna.
7/17 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, amit a #4-gyes. Itt igazából szinte mindenkinek van. Nekem is van jó kis 2,5 milliós diákhitelem nyamnyam. Persze nem így fogok udvarolni, hogy előre közlöm, mert semmi köze hozzá a másiknak.
9/17 anonim válasza:
Akkor erre én férfiként válaszolnék, ha már elméleti. Nagyon valószínű, hogy nem. Ha valakinek több milliós adóssága van, akkor a párkapcsolat jelentős része ezen is múlna, így alapból bele se kezdenék inkább. Viszont, ha már együtt vagyunk X ideje, akkor ezért nem hagynám el. Legalábbis, ha látom, hogy meg tud ezzel a problémával birkózni.
10/17 A kérdező kommentje:
Nyilván meg tud vele birkózni,
de nem 1-2 hónap alatt.
Kb 4-5 év, mire ezt letudja egy átlag ember.
És akkor még szerencsére nem devizahitelről beszélünk,
mert az hosszabb, bizonytalanabb kifutàsú lenne.
2013. aug. 25. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!