Miért van az, hogy a legtöbb fiú a nagy mellekre buki, én miért bukom a kicsi cicikre? Normális ez?
Mert az ember ugyan úgy állat, mint egy kutya (még ha ezt sokan nem is valljuk be magunknak) és minket is ugyan úgy az ösztönök irányítanak tudat alatt, hiába próbáljuk meg őket elnyomni. Az ösztön pedig azt súgja, hogy szaporodj. És genetikailag valószínűleg az a jobb anya, akinek nagy a melle és széles a csípője (könnyű szülés). Ezért. Egyébként aki a melle alapján ítél meg egy csajt, az nem komplett.
Persze, ha húspiac szinten nézegetjük a csajokat, akkor oké, kategorizáljunk mell szerint, de így is a férfiak 90%-a legalább az átlagos/nagy méretre bukna, csak itt van ez az elferdített arány, hogy 10-ből 9 a kicsi mellre bukik.
(A leírást pedig hanyagold, majdnem az ölembe hánytam ettől az ömlengéstől, pláne amikor belegondoltam, hogy 14 éves kisgyerek vagy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!