Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor támad már le az utcán...

Mikor támad már le az utcán egy jòképü szexxi srác?

Figyelt kérdés

NEM ITT!!! Hanem élõben, letàmadhatna màr egy nekem picit is tetszõ, tökös sràc, aki tudja a dolgàt, és nem csak les, mint borjú az új kapura...

Hova tüntek azok a magabiztos pasik, akik tudjàk, hogy kell elcsàbítani egy lànyt?

Ui.: Ismerkedõs jellegü privàt üzenetekre nem vàlaszolok!

2013. aug. 25. 00:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Axe dezodort vesznek és CKM et olvasnak és mivel már nem tudni hogy a nők mikor fújják le gázsprayel a csábítót így érdeklődés hiányában elmaradnak.
2013. aug. 25. 00:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Majd ha tudsz helyesen írni. lol
2013. aug. 25. 00:28
 13/24 A kérdező kommentje:

#2: Dehogy vagyok ronda :) Azért egy ismeretlen lànyt, akit nem is làtsz hogy hogy néz ki, lerondàzol (Y) Eleve egy nõt kõkemény bunkòsàg lerondàzni (még ha az is), de egy olyat, akit életedben nem is làttàl még... :D Ennnyi vagy...:D

Nem francia a billentyüzetem, csak mobilròl írok, sorry :D

2013. aug. 25. 00:31
 14/24 anonim válasza:
figyelj találkozunk én letámadlak ennyi :)
2013. aug. 25. 00:37
 15/24 A kérdező kommentje:

Úgy birom azokat, akik azzal érvelnek, hogy biztos azért, mert nem vagyok jò nõ XD (Mellesleg még életükbe nem làttak) Sebaj, megbocsàtok nektek :D

De arra a kérdésre csak kevesen adtak vàlaszt, hogy hova tüntek azok a pasik, akik nem félnek megszòlítani egy nekik nagyon tetszõ lànyt... Ha màr a külsõségekrõl van szò.

2013. aug. 25. 00:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert hova tűntek azok a lányok, akiket érdemes megszólítani?
2013. aug. 25. 00:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Vannak még normàlis lànyok is. De egyre több az olyan magyar pasi, aki fél megközelíteni egy nõt. Ha meg sem pròbàlod, sosem nyerhetsz... Aki bàtor és tudja a dolgàt, még ha nem is egy jò pasi, ne félj, tutira volt màr/van sok nõje... Ennyi, a személyiségeden múlik a legtöbb... :) Ha tudsz bànni a nõkkel és tiszteled õket, hiàba vagy ronda, még a legszebb csaj is futni fog utànad.
2013. aug. 25. 00:59
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezt én megértem, de akkor sem úgy képzelem el a nagy Ő-vel való első találkozásomat, hogy letámadom az utcán. Én valami sorsszerűbb találkozásra várok, de végül is ez is egy megoldás... :)
2013. aug. 25. 01:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen érdekes, hogy az itt jelenlévő lányok, nők, akik valószínűleg messze is laknak, kivételek.

Vannak, akik egyszerűen eleve, úgymond alapból félénkek, mint pl. én is. De igaza van a 7-esnek. Sokan, még ha meg is mernék, merték tenni, már annyi elutasításban volt részük, hogy már nem merik vállalni tovább ennek a kockázatát. Az ember honnan tudhatja előre, hogy hogyan fog reagálni a kiszemelt? Hihetetlen, hogy szinte már úgy állnak hozzá ehhez a dologhoz, mintha a férfiak léleklátók lennének!

Tehát tényleg így van az is, hogy nem adnak esélyt. A magabiztosság az pedig csak sikerek által lesz, és ezt nagyon nehéz, vagy pedig nem is lehet eljátszani! Holott éppen a lányok azok, akik sokszor és sokat "tesznek" azért, hogy lerombolják a fiúk önbizalmát, ha volt egyáltalán!

2013. aug. 25. 01:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Igazat szólt a 19-es, minden tiszteletem.
2013. aug. 25. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!