Szeretnék ismerkedni fiúkkal, hogy tegyem?
Figyelt kérdés
Jó,lehet,hogy hülye kérdés,de 13-om éves lány vagyok és nagyon szeretnék új barátokat,ismerkedni másokkal,de nemtudom hogy.ha az LB-immel valahol vagyok és làtunk helyes srácokat,azt várjuk,hogy kezdeményezzenek,de nem,nemtorténik soha semmmi jó. :/ segítség,valami tanàcs ehhez?olyan jó lenne beszélgetni fiúkkal.jah,és fiúk:ilyenkor mire vártok,mikor bámultok 1 csajt,mire vártok aztán?!2013. aug. 24. 21:41
3/12 anonim válasza:
Mindjart kapsz egy rahedli privit.
4/12 anonim válasza:
Sok fiúnak gondja, hogy fél odamenni a lányhoz. Fél hogy elszúrja, többé nem lesz esélye nála. A normális fiúkhoz nyugodtan menny oda és beszélgess velük.
14/F
5/12 anonim válasza:
Ha szexben is benne vagy, írj.
63/F
6/12 anonim válasza:
4. vagyok:
Te felettem lévő, menj és gyónjad meg bűneidet Tibi atyánál!
(hülye pedofil :D )
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2013. aug. 24. 21:56
8/12 anonim válasza:
Ha nem kezdeményez a fiú, akkor kezdeményezz te. Neked ez könnyen megy, mert lány vagy :))
9/12 A kérdező kommentje:
Miért lenne könnyebb a lányoknak? Fogadjunk hogy te fiú vagy,pedig nekik kéne kezdeményezni,és senkinek sem könnyebb. :P
2013. aug. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!