Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek az én helyembe...

Ti mit tennétek az én helyemben? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú az iskolában, fölöttem lévő évfolyamra jár, de nem is ismerjük egymást, nincsenek nagyon közös ismerőseink, stb.

Amikor elkezdtem flörtölni vele akkor nem reagált semmit, ezért nem is próbálkoztam többet. De pár hónapja az egyik haverom azt mondta, hogy tetszem a csávónak,

ezért újra elkezdtem flörtölni vele, de megint nem reagált semmit. De a haverom azt mondta, hogy szerelmes belém, mert a haverjainak állandóan rólam beszél és mondta is nekik, hogy szeret engem, de akkor miért nem reagál semmit se amikor flörtölök vele? Csak iskolában tudnék vele ismerkedni mert, nem nagyon jár bulizni, de az iskolában túl sokan vannak és ott nincs bátorságom odamenni hozzá, mert nem tudom sehova se félrehívni és nem szeretem ha nagyon megbámulnak. Azért szeretnék inkább egy buliban megismerkedni vele, mert ott jobban fel tudok oldódni és (mivel részeg vagyok) nem zavar ha megbámulnak.(már másokkal is próbáltam ismerkedni, de csak részegen jövök be nekik, mert akkor nagyon

jó fej vagyok xdd (a haverjaim is azt mondták hogy, józanon nem vagyok jófej, ezért mindig leitatnak:D))

Szerintetek mit tegyek?

16/f

2013. aug. 24. 18:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ésmostakkor...?! :p
2013. okt. 30. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!