Lányok, Nők, ti élnétek, illetve lefeküdnétek-e egy olyan emberrel aki nagyon gazdag, de fizikailag taszító?
Tehát az ember dúsgazdag, luxus körülményekben él, mondjuk benne van Európa 100 leggazdagabb-ak listájában.
Egy pár adat az elképzeléshez: :)
Külsőleg: 170cm/200+kg.
Belsőleg: Nyugodt, és félénk.
Meg mondjuk jószívű.
Azt figyeltem meg, hogy a "minden nő k...rva és csak a pénzre hajt" panaszkodó férfiak vagy
1. elég "selejtesek" valamilyen téren (pl. igénytelen megjelenés, elfogadhatatlan viselkedés) és könnyebb a pénzhiányra hivatkozni hogy azért nincs nőjük, mint beismerni, hogy bennük van a hiba
2. vagy cicababákat választanak a "szürke kisegerek" helyett, aztán csodálkoznak, hogy a csajok csak lehúzzák őket.
21:22, ilyen távoli galaxisokat döngető elvárásokkal nemcsodálom ha ilyen sommás véleménnyel megállapítod hogy "azok mind selejtesek meg lúzerek".
Akinek van esze, alapból nem is bajlódik veletek, mert tudja hogy fölösleges...
16: Ehhez képest én vagyok férjnél és nem rinyálok ismeretleneknek, hogy vegye el valaki a szüzességem...
Tudod hány privát levelet kapok, akik úgy írnak, hogy azt sem tudják hány éves vagyok, hány kiló, csak d..gjak velük?
Amúgy még még egy jó pasitól sem hallottam, hogy a nők mind k..rvák lennének, mert az anyagi helyzetüktől függetlenül mindig volt barátnőjük. Csak a szerencsétlen lúzerektől, hogy bezzeg ha lenne pénzük, akkor lenne nő is... Aha, fizetős.
23:35, ha megnézed, az összes pénzes fószernek van barátnője, akár 4-5 is egyszerre. Egymással is csalják őket,de egyik se szakítana velük.
Szóval igenis van valóságalapja a dolognak...
"Hihetetlen, ami itt megy. Ennyire szánalmasnak lenni... Csak sajnálni tudlak titeket."
Mi már túlléptünk ezen, elkönyveltük hogy ilyenek vagytok, és nem akartok kilépni a saját árnyékotokból, megváltozni meg ilyenek...
A hiteleket meg pont ti veszitek fel, aztán a pasas meg fizesse helyettetek.
"mert nem fogunk engedni az elvárásainkból és nem nekünk lesz a rossz, hanem nektek."
LOL, ahogy azt Móricka elképzeli :D
Nekünk miért lenne rossz? Hálistennek nem ti vagytok a boldogság kizárólagos forrása, egyébként meg pont nektek ketyeg a Szent Biológiai Óra, ti akartok családot alapítani meg ilyenek. Szóval ez a hozzállás sehova máshova nemvezet, minthogy 40 éves klimaxosként kapuzárás előtt elgondolkodhattok, mi lett volna ha kicsit is emberi elvárásokat támasztasz a pasas felé...
De hát az nevet,aki utoljára nevet, m'dear :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!