13 éves vagyok. És arra ennék kiváncsi hogy van e olyan lány akinek tetszenek azon olyasmi fiúk mint pl én? Többi lent
13 éves vagyok 174,5 cm 57,5 kg vagyok barna hajú, barna szemű, az ismerőseim mind humorosnak tartanak Még nem volt barátnőm amúgy nem itt gyakorin fogok keresni
Kedves szoktam lenni és nyugodt de ha kötözködnek nem bújok el Nem vagyok az a szálkás izompacsirta de nem is az a gyenge tipus Úgy szoktam öltözködni hogy ez jólesz hmmm ez elmegy, ez még nem olyan büdös. Amúgy nem vagyok az a hanyag tipus odafigyelek hogy hogy nézek ki de nem olyan páwásan öltözködöm
Ui. Azért írtam ilyen sokat mert az ilyesmi kérdéseknél mindig ezek a kommentek Azért irhatnál magadról vamait stb És mielőtt még valaki irná hogy 13 évesen szerintem még tanulnod kéne az kérem mellőzze mert varázslatos módon szoktam
Megértésüket köszönöm
13évesen 174,5cm az már most se rossz magasság de szerintem nőni fogsz még
57 és fél kiló teljesen normális se nem vékony se nem túlsúlyos
:D ki hagytad a vicceset "ez még nem olyan büdös." tudom,hogy nem viccnek szántad de akkor is az :D lehet kinövöd de lehet nem
Igy a leirtakbol meg jo is lenne,viszont hasonlitasz az egyik fiu ismerosomre,aki hasonlit rad es ki nem allhatom...
13\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!