Szerintetek jól cselekszek? Melyik a jobb?
Persze, jól hangzik hogy bizonytani akar magának és a lánynak is... Egy normális ember nem akar magának bizonytani semmit, mert bízik magában és tisztában van az adottságaival és a képességivel, másnak meg pláne nem, főleg nem egy olyannak aki semmi jelét nem mutatja hogy egyáltalán érdemes "küzdenem".
Arról nem is szólva, hogy ez az udvarlásos, meghódításos dolog ez még az akkori időkből származik amikor meg is érdemelték a lányok, és tudták hogy hogy kell viselkedni. Most kit akarna a férfi meghódítani? A seggüket buliban rázó hülyepitsákat? Meg a "mindenem a külső, és arról szól az életem, hogy szép vagyok" szerű csajokat? A vicc az egészben az, hogy általában ezek a lányok várják el legjobban, hogy küzdj értük, pedig az értékrend és a bennük levő lelki, erkölcsi és elvi érték az 0.
Alapjában véve egyévként sem értem, hogy miért kéne csak a férfinak tenni azért, hogy egy kapcsolat kialakuljon, hiszen a nő is csak egy átlagember, se több, se kevesebb. Nem egy felsőbb hatalom a nemek között aki majd eldönti, hogy aki a legjobban nyomul az az igazi férfi.
Nem kell ennek nagy feneket keríteni.
1-es jól mondja ha az a minimum nincs meg akkor az igazi férfit is cseszheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!