Van aki szeretne ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Valakinek volna kedve ismerkedni? (16/F)voltam. Lakhelyem Budapest (Ha lehet élőből is azért irtam ki a lakóhelyemet:P ) Oka hogy nincsenek barátaim: Cigi pia stb miatt mert nem szoktam rá. Aki meg csak kritikát tud írni az inkább ne írjon csak az írjon aki szeretne. (Ha igen irjon privit.)2013. aug. 22. 17:04
1/11 anonim válasza:
Ne haragudj, én sem szoktam rá a piára, de attól még ihatok...
2/11 anonim válasza:
Nem szoktunk rá de attól még lehet, inni és atól hogy nem cigizel és iszol még lehetnek barátaid. Kár is ráhúzni ilyenekre :).
3/11 A kérdező kommentje:
Én ezzel nem azt akartam mondani hogy senki sem ihat. Hanem azt hogy én ez miatt vagyok kizárva a közösségből.
2013. aug. 22. 17:22
4/11 anonim válasza:
Emiatt senkit nem zárnak ki a közösségből. Nyomi vagy, ennyi.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem ismered a helyzetemet akkor nem kell lenyomizni. Igen képzeld van olyan akik ezek miatt kivannak zárva. Fogd fel és kész.Nem vagyok nyomi.
2013. aug. 23. 15:09
6/11 anonim válasza:
Hát hallod, ne add már be hogy te csak ezek miatt nem tudsz barátkozni, mert ez f**zság? Mit nem tudunk a helyzetedről? Akárhol élsz kb van 1000-3000 veled egykorú emberke és mind egytől egyik elítél mert nem teszed ezeket? Ne legyél már hülye ez csak valami béna kifogás.
7/11 A kérdező kommentje:
Figyelj akkor hidd azt. Rossz környéken is élhetek. Ez nem jutott még az eszedbe?
2013. aug. 23. 15:27
8/11 anonim válasza:
Nem, ennyire rossz környéken senki nem él :D Ezzel cask magad csapod be.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem érdekelsz higy azt amit akarsz.
2013. aug. 23. 15:50
10/11 anonim válasza:
ilyen stílus mellett ne csodálkozz, hogy még az ország legnagyobb városában sem találsz egy.embert se aki a barátod lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!