Megpróbálnád olyannak, akit alapjáraton rossznak tartasz, de igyekszik jobb lenni miattad és veled mindig kedves, előzékeny?
Figyelt kérdés
Ettől függetlenül persze a manipuláció mestere, de igyekszik megváltozni és nem hasznot csinálni más kárából.2013. aug. 21. 20:48
11/19 A kérdező kommentje:
Mesélnél róla?
2013. aug. 21. 21:55
12/19 anonim válasza:
Igyekszik jobb lenni... na persze, mese habbal. Egy önző, lelketlen ember mindig az is marad.
13/19 anonim válasza:
Röviden annyi, hogy a legtöbb ismerősöm egy beképzelt, bunkó alaknak tartotta, aki csak kihasználja a nőket. Én elsőre kb. ugyanezt láttam benne, ráadásul még érzéketlennek is gondoltam. Aztán, ahogy jobban megismertem, homlokegyenest megváltozott róla a véleményem. Ma már évek óta házasok vagyok és a legjobb, legodaadóbb férj, akit kívánni lehet.
14/19 anonim válasza:
Utálom ha manipulálni akarnak! Az egy hátbatámadás és senkivel nincs kedvem együtt lenni akiben nem bízhatok meg.
Vér vízzé nem válik!
15/19 anonim válasza:
Te kérdező ki vagy ebben a történetben?
16/19 A kérdező kommentje:
A "gonosz".
2013. aug. 21. 23:09
17/19 Pain for Pleasure válasza:
Gondolom nem véletlenül lettél gonosznak titulálva, annak ellenére, hogy lehet valójában egy teljesen szerethető ember vagy.
Ha egyszer elkönyvelnek "rosszként", utána már nehéz meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Nem kell mindenkinek megfelelni, de ha van valaki, aki miatt érdemes változtatni, akkor szerintem megéri leküzdeni a sötét oldaladat. :)
18/19 anonim válasza:
16 Nő vagy férfi vagy? Mert pont van egy ilyen "mesterkéhez" szerencsém.
19/19 A kérdező kommentje:
Férfi, és elég hatásos vagyok.
2013. aug. 22. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!