Nagyon kéne válasz help többi alul?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy 16 éves fiu vagyok Budapesten lakom.
Miért közösítenek ki azért mert nem dohányzok füvezek piázok stb? Miért vagyok ezért kiközösítve és nem fogadnak be? Van aki ennek ellenére befogadna haverként (lehet lány fiú).Meg miért nem értékelik a mai lányok az igaz szerelmet hanem inkább a szexre mennek? Van aki befogadna esetleg? Akik csak szídni jöttek azok ne irjanak mert csak értelmesek válaszokat fogok elolvasni. Help. Lehet ciki itt barátokat keresni esetleg lányt de ha máshol nem tudok.:(. Valaki segítene nekem?
2013. aug. 21. 20:11
11/14 anonim válasza:
Tesó bátya haver, ha debreceni lennél simán be vennélek a gank-be innák én helyetted is !!!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi zoli. De sajnos Budapestis vagyok.
2013. aug. 21. 20:41
13/14 David Van Hellsing válasza:
Én is pontosan így vagyok,kiközösítenek azért mert nem cigizek,piálok ilyesmi. És én is igazi szerelemere vágyok,de én is észre vettem hogy, a legtöbb lánynak csak a szex a lényeg (tisztelet a kivételnek!) meg az ilyen 1-2 hónapos kapcsolatokra vágynak. Annyit tudok mondani hogy kitartás,és sok szerencsét kívánok neked. Remélem egyszer majd találsz igazi barátikat,és egy olyan lányt aki komolyan veszi a szerelmet. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi. De így nagyon nehéz hogy nincs egy barátom se. Azt a végén egyedül fogok meghalni :/.De nem tudom hogy miért pont ezek a feltételek.
2013. aug. 23. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!