Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiatal lány...

Van itt olyan fiatal lány (14+) akinek idősebb (30 körüli) pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
Én pont ilyen idősebb pasi vagyok, és a fiatal lányok vonzanak...

2013. aug. 21. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%

Húgom 15 éves,de ha egy ilyen görény ólálkodna a közelében,valószínűleg a szart is kiverném belőle.

Szóval ne nagyon vonzzanak azok a fiatal lányok,mert én még a toleránsabb fajta ember vagyok,de van,aki bizony a farkadat is lecsapja és a szádba tömi,ha a lánya,vagy a rokona közelébe mész.

Te hülye pedofil vén fa*z.

2013. aug. 21. 23:48
 12/23 anonim ***** válasza:

"azért hála istennek, még 12 évesekkel legálisan nem lehet szexelni ebben az országban sem.."

A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért.

;)

2013. aug. 21. 23:50
 13/23 anonim ***** válasza:

""azért hála istennek, még 12 évesekkel legálisan nem lehet szexelni ebben az országban sem.."

A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért.

;)

"

na, ez fasza (melyik ökör képviselő gyereke bukik vajon prepubertás lánykákra :S)...megyek olvasni a módosítást, mióta nem kell jogszabályokat olvasgassak a munkámhoz le vagyok maradva... (és nem nézek híradót se, mivel nincs tévém ;))

2013. aug. 22. 01:33
 14/23 anonim ***** válasza:
22%

A "pedofil" nem azt jelenti hogy fiatalabbak jonnek be neki, hanem azt hogy olyanra gerjed, akiknel a masodlagos nemi jelleg meg nem alakult ki. Ennek pedig a felso hatara a 12-14 ev, szoval a 14+ az mar nem "pedofil".

Meg a 30asat se neveznem "ven"-nek.

2013. aug. 22. 14:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves pedofilozók, nem rátok vagyok kíváncsi, inkább a kérdésre adott válaszoknak örülnék.
2013. aug. 22. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:

"Kedves pedofilozók, nem rátok vagyok kíváncsi, inkább a "

14,15,16,17 éves kis tini pi*ákra ,mert nem tudsz korodbeli nőt szerezni , most őszintén 30 évesen miért nem keresel magadnak egy normális nőt ? Miért kell neked a 14 éveseket hajkurászni ? az még csak most ballagott el általánosból minek az neked ? am szerinted ez nem pedóság ?

2013. aug. 22. 23:50
 17/23 anonim ***** válasza:
2013. aug. 23. 00:05
 18/23 A kérdező kommentje:

A pedóság a fejletlen, jogilag 14 évnél fiatalabbak iránti vonzalom. Engem fejletlen gyerek nem vonz. Fiatal, de testileg már érett lányok igen.

A korombeli nők nem érdekelnek. Ez van.

2013. aug. 24. 23:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Remélem azért apucinak + anyucinak be szoktál mutatkozni ahogy kell , hogy te vagy az a BETEG ember , mert szerintem az vagy , hogy te meg akarod rakni a 14 éves kicsi lányát aki még csak most jött ki általános iskolából am szerintem el kéne menned valami orvoshoz, de nekem mind1 mit csinálsz szerintem beteg ember vagy

Ez van (sajnos ) nem lehet mindenki normális

2013. aug. 25. 00:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, apakomplexusom van. :/ Üzeneteket ne küldjetek, esélytelen.

17/L

2013. aug. 27. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!