Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy fiú csak azért dugja a...

Ha egy fiú csak azért dugja a csajokat, mert nem talál jellemre megfelelőt, akkor az elítélendő?

Figyelt kérdés
A mostani tinikben nem lehet megbízni, nem jók másra csak dugásra, buták, vagy okoskodóak, túl okosak, egyik sem tetszik, vagy cigiznek, piálnak, csak a divat, facebook, hogy kinek van jobb pasija, több menő ruhája, ki tud jobb helyekre utazni, ezek izgatják őket, semmit nem tudnak a világ dolgairól, hazafiasság sincs bennük, dugatják magukat négerrel, nem hogy igazi fehér fiúval jönnének össze. Aztán meg csodálkoznak, ha csak szexre akarja őket mindenki.
2013. aug. 21. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne olyan, aki volt négerrel.
2013. aug. 21. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, gáz. Egyébként "túl okos"... intelligens? Mostanában az is baj? Eszem-faszom megáll. :D
2013. aug. 21. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség általánosítani, de sajnos valószínűleg túl primitív vagy máshoz.
2013. aug. 21. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
A csajok biztosan elítélnek, én nem. Illetve ezért még nem, az "igazi fehér fiú" felfogásért már inkább, de ezt a vitát ne is kezdjük el, öreg vagyok már a beszűkült, dogmatikus gondolkodással vitázni...
2013. aug. 21. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Bármit is csinálsz, szinte mindig lesz olyan, aki azt elítélné... Amíg nem ütközik a törvénybe, addig bármit lehet, nem? Mindenki azt csinál, amit akar a BTK keretein belül. Ha a te lelkiismereted nem ítéli el, és élvezed, akkor miért ne? Ne akarj szerintem mindenki bajával foglalkozni. Túl sok az 1 embernek...

"...nem hogy igazi fehér fiúval jönnének össze."

Az ilyen kijelentésekkel meg szerintem óvatosan bánj..:')

2013. aug. 21. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is? Ez elég szamár hozzáállás... Én sem találtam még meg a lovam, de nem kufircolok szamarakkal... omg
2013. aug. 21. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Igazad van, kérdező. Manapság alig van normális csaj, aki ne csak szexre lenne jó, az a kevés pedig mind foglalt, v a herceget várja fehér lovon.
2013. aug. 21. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el de fèlnèk egy ilyen fiúval összejönni, mert lehet akkor is hajtanâ a vadâszösztöne ès nem érnè be csak velem.
2013. aug. 21. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, elítélendő. Mert buta vagy és felszínes, emellett még hímringyó és jellemtelen is.

Amúgy meg a mai csajok már rájöttek, hogy a fiúk még szexre sem jók :)

2013. aug. 21. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
álszent szaga van de ha jobban bele gondolok, van benne valami
2013. aug. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!