Buszsofőrök! Titeket sok lány környékez meg?
És ez alatt nem a jegyvásárlást és a bérletmutogatást értem.
Hogyan lehet hozzátok közeledni?
Gyakran szóba egyelegtek lányokkal ismerkedés céljából?
Kort is írj!
csak érte vannak oda a nők:
Ha normális választ kérsz, akkor adok egyet, bár kétlem hogy tetszeni fog, mert szerintem buszsofőr párod van és félted őt.
Szóval ... még kis 18 éves naiva voltam, amikor a 7-es buszon megkérdezte a sofőr, hogy munkába igyekszem-e? Mivel frissen a városba került kis naivka voltam, azt hittem csak beszélgetni szeretne. Mondtam neki, hogy igen és szép naivan elmondtam neki azt is, hogy hol dolgozom. Elköszöntünk, leszálltam a buszról és számomra itt el is felejtődött a dolog. Pár óra múlva megjelent a munkahelyemen egy szál vörös rózsával a kezében. Teljesen kiakadtam és mondtam neki, hogy párkapcsolatban élek. Erre megkérdezte, hogy kit érdekel, neki is van felesége. Elhajtottam, de jó tanulópénz volt, hogy nem állunk le idegenekkel beszélgetni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!