Lenne egy olyan sorstársam, aki unatkozik ezen a késői órán és szívesen beszélgetne velem? 16/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 00:19
21/35 A kérdező kommentje:
ÖÖÖ elnézés akinek nem írtam, de elképesztő sokan írtak és követhetetlen, hogy kinek írtam és kinek nem :) Szóval aki még szeretne írjon nyugodtan :D válaszolok
2013. aug. 21. 01:15
22/35 anonim válasza:
Pedig az ember azt hinni a nők már tudják, hogy a GyK evulóció alatt kifejlődött egy ösztön a hímekbe, hogy az ismerkedős női kérdésekhez csatolnak meztelen képet :-/
Hát sajnálom barátom majd találunk mi még tisztességes önbizalomhiányos meztelen képet küldős csaj amire recskázhatunk és kezdt rázhatunk a farkunkal :-/
24/35 anonim válasza:
76százalékos, én csaj nélkül is tudom huzogatni, de az jobb amikor a csaj cibálja, tépkedi.
25/35 anonim válasza:
Egyetértek barátom de mit keresünk mi ebben a topicban akkor anyway? Ezt a csajt már beszoptuk...
26/35 anonim válasza:
aszondja annyi privit kapott, hogy nem győzte őket, jó nagy ribizli lehet, meg ment a privi gangbang.
27/35 A kérdező kommentje:
Elképesztően kedvesek vagytok...
2013. aug. 21. 01:29
28/35 anonim válasza:
ha kell komoly vagyok, bizonyítsam?
29/35 anonim válasza:
Na éldegélünk még csajszi, vagy már többé nem is látunk GyK-n?
30/35 anonim válasza:
lepontoztak 76-ra sorstársam. hát szólj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!