Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom hova tenni. Valaki...

Nem tudom hova tenni. Valaki valami tipp, hogy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Szóval, megismertem egy fiút, aki igaz idősebb nálam, de most nem is ez a lényeg. Nagyon sokáig beszélgettünk Facebook-on, majd Skype-on kameráztunk, naponta vagy 2 naponta. Aztán találkozgattunk, először csak baráti alapon, aztán kicsit több. Végül is az lett a vége, hogy akar hányszor találkoztunk mindig szájrapuszi, stb. Mondta, hogy mennyire megkedvelt, nagyon tetszek neki, de nem biztos abban, hogy szeret. Mindig is túl fiatalnak tartott. Aztán egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy nem keres, nem hív. 2 hétig nem beszéltünk, majd írt, beszélgettünk egész hajnalig. Másnap arra lettem figyelmes, hogy kapcsolatban van. Összetörtem teljesen, én nagyon megszerettem, feldobtam a másfél éves kapcsolatomat miatta. Mindennek már lassan két hónapja, és ma felhívott. Azt mondta nem boldog a barátnője mellett, rájött, hogy engem szeret. Azt tudni kell, hogy én azóta összejöttem az exbarátommal de még mindig ezt a fiút szeretem. Fogalmam sincs mit csináljak, azt mondta, hogy miattam elhagyná a barátnőjét. De mi van ha ezt, velem is megcsinálná? Nem tudom mit higgyek.

2013. aug. 20. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak nem akarta magának bevallani, hogy szeret mond el neki amit gondolsz
2013. aug. 20. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért hagyná ott mert nem szereti, téged szeret.

Ne gondolkodj a jövőn, hogy téged is otthagyna-e. Ha nem fog szeretni persze hogy ott fog hagyni. Egyszer mindennek vége, ne gondolkodj mi lesz.:D

2013. aug. 20. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem szereted az ex barátodat egy cseppet sem akkor szakíts vele és azzal a fiúval kezd a legelejéről... ne ugorj fejest a kapcsolatba hagy bizonyítson. Ha még szereted az ex barátod akkor maradj mellette inkább mert visszafogadott annak ellenére h szakítottál vele akkor biztos szeret.
 4/8 anonim ***** válasza:

ez 1 komolytalan barom csak hülyít

maradj az exeddel

5/8 A kérdező kommentje:
Holnap találkozni akar, szeretne választ kapni, hogy hogy döntöttem.
2013. aug. 20. 22:52
 6/8 Zsófiikaa válasza:
Ha úgy érzed hogy ez a fiú megérdemel téged és tényleg tudna szeretni akkor próbáljátok meg .. De azért abba is gondolj bele hogy az ex barátod mit fog érezni h te csak egyszerűen ott hagyod más miatt:/ Meg a fiúnak a barátnője.. és ha egyszer így eltűnt ez a fiú lehet hogy megteszi mégegyszer .. és nem hiszem h hiányzik h megint összetörj :/
2013. aug. 20. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván "töb vasat tartott a tűzben". Gondolom a másik idősebb volt nálad, így nagyobb eséllyel indult, őt választotta. De mégse volt megfelelő neki, ergo te "jössz".

Ha ő kell neked, akkor érdemes találkoznod vele, viszont fogd vissza magad, és ne siess el semmit.

2013. aug. 20. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Az exed dobd mert szemét vagy, a srácot mert szemét.
2013. aug. 20. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!