Ez nem társkereső oldal, mi van veletek?
Figyelt kérdés
Csak itt tudtok "ismerkedni" , vannak társkereső oldalak, és oldalak ahol tudtok ismerkedni..
minek itt kell ismerkedni? magyarázza meg nekem valaki.. :)
2013. aug. 20. 21:28
1/7 anonim válasza:
Mi a problémád az ismerkedéssel?:D Az emberek mindegyike szeret ismerkedni, te miért nem?:DD
3/7 anonim válasza:
Hogy legyen mit kérdezned...Az ismerkedés alkategória nem véletlenül lett létrehozva.
4/7 anonim válasza:
szia :)) hàny éves vagy és hol laksz?
ha gondolod írj privit :pp
am csak viccelek
5/7 anonim válasza:
Azért itt ismerkednek,hogy a hozzád hasonló lelki szegény embereknek legyen kivel kötekednie.Gondolom most erre vered magad.
Sokan itt ismerkednek,mert falusiak és a környékükön nem tudnak.Szerintem tegyék nyugodtan.Nekem nem ártanak vele.
Az meg,hogy a te szemedet bántja,az a te egyéni szociális problémád.Javaslom,hogy szúrd ki,ha ennyire fáj tőle!Van Gogh-nak a füle fájt,ő levágta(ugyan sokra nem ment vele).Lehet,hogy rajtad is segítene egy ilyen megoldás.
6/7 Akszidentális Errőr válasza:
Én sem értem mit kell ezen pattogni. Nem egy ember tett szert itt barátokra vagy szerelemre, hadd ismerkedjenek.
7/7 anonim válasza:
Az iskola tanulásra való, a könyvtár olvasásra, az utca közlekedésre... nem mindegy hol ismerkednek az emberek? Szerintem bárhol lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!