Srácok (20-35 között), hogyan szerettek leginkább csókolózni és milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 17:36
1/10 anonim válasza:
nem is tudom... kipróbáljuk? :D
2/10 anonim válasza:
ezt most komolyan kérdezed? hogy lehet valaki ennyire hülye? keress rá neten a statisztikára b+...
3/10 anonim válasza:
Nyelves csókot szeretem, játszadozva egymás nyelvével, bekapni a csaj nyelvét, aztán ő az enyémet, aztán körkörösen simi :D Vadul is imádom, de érzékien is :D Szinte mindig :D
4/10 anonim válasza:
Lágyan, finoman. Az alsó ajkakkal meg ahogy a csajnak jó ;)
5/10 anonim válasza:
Nem szeretek csókolózni, csak b*szni.
21F
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig az első és utolsó nagyon primitív és érzéketlen válaszokat adott, na de a 2-3-4-esek igazán ínycsiklandozóak. Nagyon szeretek csókolózni hosszan és érzékien :).
Kíváncsi vagyok a többiekre.
2013. aug. 20. 18:16
7/10 anonim válasza:
Csak az ajakpuszilgatást, -bekapást szeretem, a "nyelvezés" sosem vonzott. A számat, a nyelvemet lejjebb szeretem használni. :)
8/10 anonim válasza:
A 2. válasz miért volt ínycsiklandozó? Ő volt a legprimitívebb.
9/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam, az első aranyos volt, a második primitív :).
2013. aug. 20. 18:36
10/10 anonim válasza:
örülök, h aranyosnak találod az első válaszom. annak szántam. amúgy még a szerelmemmel sem kapkodom el, szóval csak aranyos akartam lenni, tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!