A pasiknak tetszik ha egy lány alacsonyabb a kelleténél? Nem zavar titeket ha egy alacsonyabb csajotok van? Vagyis járnátok vele attól hogy nem akkora amilyennek lennie kellene de szép?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 11:52
11/20 anonim válasza:
Ha kicsit alacsonyabb lennék (184cm vagyok), simán mondanám, hogy egyáltalán nem zavarna. Így sem zavarna, csak ez kicsit már nagy különbség számomra.
12/20 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt, jobb lenne, mivel csak 173 vagyok, ezért jó:)
13/20 anonim válasza:
A kelleténél?O_o Mekkora a szabvány?
Én is 150 centi vagyok, a pasim pont a pici lányokat imádja. Sőt, a legtöbb srác inkább az apró nőket szereti. Ne aggódj ezen.
14/20 A kérdező kommentje:
óh ez jó köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 20. 12:36
15/20 anonim válasza:
Mi az a "kellete"? :D
Nekem nem jönnek be, mer 196 cm vagyok, így nálam kb 175 az alsó határ. Ilyen az ízlésem.
16/20 anonim válasza:
nekem biztos tetszenél de csak ha nem vagy túl vékony!
F19 180cm+
17/20 csacsi2 válasza:
Csak az alacsony csajok jönnek be nálam! szerintem nem vagyok egyedül ezzel!
18/20 anonim válasza:
Esetemben
Én kb 190 cm
A lány 155 cm
És nagyon szeretem.
19/20 A kérdező kommentje:
:) értem ez egy kicsit megnyugtatott hogy legalább lehet esélyem a pasiknál
2013. aug. 21. 20:00
20/20 anonim válasza:
Ha szép,akkor persze, de a belső is nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!