Valaki van itt Szlovákiából? Ha igen akkor írhat privátot ;) 15/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 23:02
11/19 anonim 

válasza:

9-es, nagyobb magyar, mint te.
Gyere el, s meglátod mekkora.
Mocskos neoliberalista féreg xD
12/19 anonim válasza:
előző, ne gyerekeskedjetek már. te meg újmagyar vagy, mert az eredeti magyart nem agresszív viselkedés jellemezte. az én magyarságomat csak a hagyományok tisztelete és hazaszeretet jellemzi... de indulatosság és kislányok piszkálása nem. nem indulatoskodni kellene másokkal, mint ami titeket jellemez, hanem éppen inkább összetartani. nálatok a hangoskodásban kimerül a magyarság, de egymást nem szeretitek és semmi olyat nem műveltek amivel a hazátok múltjának életét felelevenítenétek. fekete ruha zászlóval hangoskodásal nem hazaszeretet, a hazaszeretethez ennél több kell, szóval ne oktassátok ki a népet.
13/19 anonim válasza:
"Nyomorek tot lettel" - attól, hogy Szlovákiát Szlovákiának hívja? Attól még magyar, ahogy te is szerbiai magyar vagy, meg ahogy én is szlovákiai (vagy ha úgy jobban tetszik, felvidéki) magyar. És légyszi ne sértegesd apai ági rokonaimat és szlovák ismerőseimet, akiknek semmi bajuk a magyarokkal. Kösz :)
24 f
14/19 anonim 

válasza:

Ha te 'szlovák' vagy mért jársz MAGYAR oldalra, hmm?
15/19 anonim 

válasza:

Ha te magyar vagy miért jársz külföldi oldalakra pl Facebook,googlyoutube,egyebek ?am azért mert szlovákiában él miért ne jöhetne?
16/19 anonim 

válasza:

Én is erdélyi vagyok, nem romániai!
VESZZEN TRIANON!!
17/19 anonim 

válasza:

Nem kell bántani a lányt, nyilván nem tudta, hogy ez most a lényeg, legalább a hazaoldalán keres párt és nem szlovák társkeresőn. Ez azt mutatja hogy magyarnak tartja magát.
2014ben ha a jobbik nyer, lesz még itt régi haza!
18/19 anonim válasza:
En is szlovakia :D vagsellye :)
19/19 anonim válasza:
Én is Szlovákiai vagyok! Nektek hogy esne ha én ilyeneket mondanák Magyarországra? 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!