Miért van az, hogy a tini fiúk milfet akarnak én meg sok más huszonéves meg az ő korukbeli kis cukker tini csajokra bukunk inkább?
én speciel gerjedek mindenre xd
14-44-ig jöhetnek :DDD
de néha még szélsőségesebb xddd
F19
A fene kívánna egy idősebb f***t ilyen felfogással,mint a tiédXDD A tini fiúk,akik milfet akarnak,azok látják,hogy sokkal tapasztalabbak azok a nők.Én 17 éves lány létemre nem kívánnék már 2526 éves pasit sem,nem is tartom őket lehetséges partnernek.Nekem maximum 4 év a lehetséges korkülönbség,se több,se kevesebb.Fiatalabb se legyen nálam,de idősebb sem.
Szerintem undorító,ha egy 30-as szexi nő együtt van egy 16-24 éves vékony f*sszal.AZ is undorító,ha a lány jóval fiatalabb.
Szerintem az én felfogásom a reális.
Egy igazi nőt csak egy hozzáillő ember tudja kielégíteni..
Ha meg leszbikusságról,homoszexualításról,biszexualításról van szó,akkor meg tök mindegy a kor,mert ők viszont többet adnak egymásnak érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!