Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondta azt a barátnőmnek...

Miért mondta azt a barátnőmnek hogy "jelölj be facebookon" engem viszont ő jelölt be?

Figyelt kérdés
Tegnap megismerkedtünk egy jóképű sráccal. Azt mondta a barátnőmnek hogy "jelölj be facen" de a barátnőmnek nincsen facebookja. Ja amúgy mindkettőnk nevét megtudta. Nekem nem mondott ilyesmit, hanem engem ő keresett meg és ő jelölt be ismerősnek. Ez jelent valamit hogy a barátnőmnek azt mondta ő keresse meg, engem viszont a srác keresett meg?
2013. aug. 18. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondom facebook nélkül ti mind meghalnátok
2013. aug. 18. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg őt is bejelölte volna, de gondolom nem találta a keresőben ezért csak téged jelölt.
 3/9 anonim ***** válasza:

Neki mondta és kész.

Tudta a neveteket és csak téged talált meg ennyi.

Mit kell ezen agyalni, ha akar valami úgy is lépni fog.

4/9 anonim ***** válasza:
Jöttök dugni?
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem: a lánynak azt mondta jelölj be, engem viszont ő jelölt be, pedig nem is beszéltük meg.
2013. aug. 18. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák...
2013. aug. 18. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
a büdösuristenit neki !!!!
2013. aug. 18. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Mit kell egy jelölésen megbeszélni?

Engem is rávettek hogy készítsek profilt és nem beszéltem meg az ismerőseimmel, hogy megjelölöm őket vagy ők engem.

Ha annyira zavar kérdezz rá, hogy miért jelölt be.

2013. aug. 18. 17:04
 9/9 Szergej55 ***** válasza:
Nem tudom, de szívesen kihajtanálak benneteket egy hétre valami erdőbe, és megnézném, hány nap alatt adná fel a szervezetetek faszbúk nélkül.
2013. aug. 19. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!